lauantai 6. elokuuta 2016

Mullistavia uutuuksia

Moikka ja mukavaa lauantaita! :) Meille saapui tällä viikolla paljon uusia tuotteita, joista esiin nousivat selvästi yksi liukuvoide, sekä uusi hierontaöljysarja. Se mikä näissä uusissa tuotteissa on erikoista, niin ne ovat täysin orgaanisia, eli valmistettu vain ja ainoastaan luonnollisista ainesosista. Luonnollisempi-parempi, taisi kuulua Floran mainoksessa. Ja tottahan se on! Uskon että kuka tahansa valitsee mielummin luonnonmukaisen tuotteen, jos vertailussa on tuote, jonka ainesosia on voitu valmistaa yhdisteistä, joita ei tavalliset tallaajat edes ymmärrä.

Tämä uusi liukuvoide Intimate Earth Defense Protection Lube nimensä mukaisesti suojaa intiimialuetta ja estää tulehduksia. Teinkin pienen tietoiskumainoksen ko. tuotteesta kuvan muodossa.


Liukuvoiteen sisältämä merilevästä saatava karrageeni estää tulehdusten vaikutusta ja taistelee tehokkaasti mm. kohdunkaulansyöpää vastaan. Liukuvoide sisältää myös guavaa, joka puolestaan ehkäisee tehokkaasti hiivatulehdusta. Jos sinulla on taipumusta saada toistuvasti hiivatulehduksen oireita, niin suosittelen tätä liukuvoidetta lämpimästi! Hiiva voi tarttua yhdynnässä myös mieheen, mutta se on miehillä lähes oireeton tulehdustila. Jos siis olette suojaamattomassa yhdynnässä, mutta hoidatte vain naisen hiivatulehdusta, saattaa mies tartuttaa sen yhä uudelleen yhdynnän kautta takaisin naiseen. Tällöin hiivakierre on taattu ja olisikin tärkeää hoitaa molempia osapuolia. Käyttäkää siis myös tätä liukuvoidetta, niin molemmat saavat hoitoa samalla kertaa ja hiivan todennäköisyys pienenee huomattavasti :) Guavaa onkin käytetty Etelä-Amerikassa jo satojen vuosien ajan hiivatulehduksen estoon, joten sen vaikutus on toimivaksi todettu.

Ei siis aina kannata ostaa sitä tavallista liukuvoidetta, kun markkinoilla on myös erilaisia, jopa tällaisia terveysliukuvoiteita!

Samaa, orgaanista tuotesarjaa on nyt saatavilla myös hierontaöljyinä. Intimate Earth, sekä Intimate Organics -tuotteet. Löydät ne hierontaöljyt-välilehdeltä. Niissä on käytetty vain luonnon omia orgaanisia ainesosia ja uutteita.

    Näissä hierontaöljyissä on myös upeita tuoksuvaihtoehtoja:
    Miltä kuulostaa esim. vastaleikatun ruohon, tai tuoreen
    appelsiinin ja inkiväärin tuoksu?
 
   Nämä öljyt sopivat koko keholle. Ne auttavat tehokkaasti
   lihasjumeja ja poistavat kireyttä. Niiden hurmaavat tuoksut
   tuovat myös uudenlaisen kipinän rakastavaisten välille ;)


   Öljyt ovat todella riittoisia ja ylellisiä, ne jättävät ihon
   miellyttävän pehmeäksi, eivätkä tahmaa!






 Nämä tuotteet on sertifioitu orgaanisiksi tuotteiksi
Yhdysvaltalaisen lääkeviraston FDA:n johdosta.

Voit siis käyttää niitä täysin turvallisin mielin :)

Nämä hierontaöljyt eivät sisällä parabeenejä,
glyseriiniä, eivätkä aspartaamia.





Mielestäni on oikeasti kiva, että meille tulee
kokoajan lisää tämmöisiä luonnonmukaisia
tuotteita. Näitä voi suositella asiakkaille
hyvillä mielin :) Tuotteisiin voi tutustua lisää verkkokaupassa
ja myymälöissä.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

-Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti