keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Asiaa ja ajatuksia seksuaalisuudesta!



Suomalaisten suhtautuminen seksuaalisuuteen on kokenut eräänlaista murrosta viimeisen sadan vuoden aikana. Toki seksuaalista vetoa on tunnettu silloinkin mutta asiasta ei puhuttu. Ainakin julkisesti käytös oli siveää, vaikkakin alttarille naiset kulkivat usein hyvinkin raskaana.

Naiset eivät voineet tuoda seksuaalihaluja julkisesti esille vaan vasta avioliitossa seksi muuttui hyväksytyksi. Naisille oli haitallista leimautua "kevytkenkäiseksi". Kaikkinensa tämä seksuaalisten halujen piilottelu ja kieltäminen kulkevat tänäkin päivänä ihmisten mukana haluttomuuden ongelmina. Seksuaalikulttuuri siirtää  arvoja, tietoa, tapoja, asenteita ja myyttejä sukupolvelta toiselle.



Nykypäivänä seksuaalikulttuuri on tullut sallivammaksi. Asioita tutkitaan ja niistä annetaan tietoa median välityksellä. Julkinen keskustelu antaa hyväksyntää ja toisaalta vetää rajoja paheksuttaville teoille, kuten seksuaaliselle kaltoinkohtelulle.

Suomalaisten asenteet ovat muuttuneet viime vuosikymmeninä seksuaalisuutta kohtaan vapaamielisemmiksi. Seksi  on koettu enemmän arjessa mukana olevaksi. Itsetyydytystä harrastetaan enemmän, kokeillaan kumppanin kanssa tai ilman kumppania erilaista seksiä.
Kumppanien määrät ovat  lisääntyneet  ennen vakiintumista. Rinnakkaissuhteet ovat yleistyneet, suuseksi ja anaaliyhdynnät  ovat yleistä.

Olen nyt  ollut muutamia tunteja perehtymässä  erotiikkaliikkeen, mielestäni myös seksuaaliterveyskauppa,  tuotteisiin  ja laajaan valikoimaan. On ihana ollut huomata miten paljon tarjolla on erilaisia apuvälineitä joko sooloseksiin tai yhteisiin nautintoihin. Ihmisillä voi olla myös eri sairauksien vuoksi rajoitteita seksin harrastamisen suhteen ja normaali yhdyntä ei kuntoutumisen alkuvaiheessa ole  kenties suotavaa. Tähänkin löytyy paljon eri tuotteita joilla voi tehdä yhdessäolosta hellän ja nautittavan. Seksi on muutakin kuin yhdyntä.




Ilokseni olen huomannut kuinka eri-ikäiset asiakkaat ovat löytäneet myymälämme Punaisen Kuun, ja niin sen täytyy ollakin. Seksuaalinen nautinto kuuluu kaikille- sukupuoleen ja ikään katsomatta.

Hyvät kanssakulkijat ! Nyt kun syksy tulee ja illat pimenee, niin pistäytykääpä Punaisessa Kuussa ja löydätte eroottisen maailman josta voitte ammentaa mukaanne iloa ja nautintoa!

 -Reija


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti