torstai 8. syyskuuta 2016

Seksipelit piristävät suhdetta

Mietitkö tapaa piristää parisuhdetta vaiko jotain mukavaa yllätystä kumppanillesi? Haluaisitko oppia tuntemaan kumppanisi vieläkin paremmin? Olisiko kiva saada jotain yhteistä tekemistä arki-iltoihin? Milloin olet edes viimeksi pelannut lautapelejä? 

Suosittelenkin lämpimästi tutustumaan seksipelivalikoimaamme. Nämä aikuiseen makuun suunnitellut pelit jaksavat viihdyttää aina uudestaan ja uudestaan. Tarjolla on erityyppisiä pelejä, erityyppisille pareille, ja miksei osaa voisi pelata vaikka ystäväporukallakin. Loistava lahjaidea itselle tai vaikka kaveripariskunnalle!

Seksipelit ovat loistava tapa lisätä erotiikkaa arkeen ja samalla ne luovat seksuaalista vetovoimaa parin välille. Pelailu on myös kivaa yhteisen ajan käyttöä ja yhdessä hauskanpito piristää suhdetta. 

Nämä pelit sisältävät erilaisia eroottisia ja pikkutuhmia tehtäviä, joita toteutetaan edetessä pelilaudalla. Tehtävät sisältävät koskettelua ja hyväilyä, pussailua, suutelua, roolileikkejä, seksiasentoja ja paljon muuta. Lisäksi osa peleistä sisältää totuus-kortteja joissa pääsee kertomaan kumppanilleen suurimmat fantasiat ja haaveet. Jotkut peleistä sisältävät myös tehtäviä, joita ei tehdä pelin aikana vaan vasta myöhemmin. 

Pelien tavoitteena on pitää hauskaa, löytää uusia tapoja nauttia kumppanista ja kokeilla  uusia jännittäviä juttuja, sekä tehdä asioita mitkä kiihottavat ja tuottavat nautintoa. Lisäksi samalla oppii tuntemaan kumppaniaan ja hänen mieltymyksiään aina vain paremmin.

Näin ollen seikkailu erotiikan maailmaan voi alkaa yhdessä pelaillen!

PS: Mikäli haluaa vaihtelua peliin voi sekoitella eri pelien tehtävä- ja kysymyskortteja, tai keksiä ja askarrella vaikka aivan omat kortit!


- Saana
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti