maanantai 19. syyskuuta 2016

Punaisessa Kuussa tapahtuu

Moikka! Kirjottelen tämmösen infopläjäyksen koskien meidän liikkeen tulevia tapahtumia ja muita juttuja :) Kuten joka syksy, niin tänäkin vuonna Hämeenlinnassa järjestetään pimeän kaupan ilta, eli täällä on liikkeet silloin auki myöhempään ja paljon huikeita tarjouksia. Tänä vuonna pimeän kaupan ilta järjestetään perjantaina 30.9. ja meidän liike täällä Hämeenlinnassa on auki aina klo 22 saakka. Meillä on kahvitarjoilu ja ihan mielettömiä tarjouksia, jotka kannattaa silloin tulla lunastamaan! Tässä kuva mainoksestamme


Siis huikea määrä tuotteita alle euron kappale! Me muistutellaan tästä kyllä vielä myöhemminkin ja tarjouslaput on laitettu jo Hämeenlinnan myymälässä esille. Eihän tämmösiä tarjouksia voi hypettää liikaa :)

Sitten toinen asia, eli me ollaan alettu tekemään yhteistyötä salibandyjoukkue Steelersin kanssa. Meistä on todella tärkeää olla mukana kannustamassa ja tukemassa eri yhteisöjä, joten erityisesti tämä naisten joukkue tuntui meille luontaiselta kohteelta. Tällä viikolla tuolta joukkueesta tulee muutama pelaaja meidän asiakkaaksemme ja kuvataan pieni videopätkäkin täällä Hämeenlinnan liikkeessä. Kaikkea kivaa ja jännittävää siis luvassa :)

Nyt on muuten hyvä hetki kiikuttaa vanhat lehdet ja elokuvat meidän liikkeisiin. Nostimme hyvityshintojamme ja tämä hinnasto on voimassa vuoden loppuun saakka!


Ei siis kannata heittää roskiin vanhoja lehtiä tai leffoja, koska ne voi vaihtaa tuotteisiin tai lahjakorttiin :) Kun tuot tänne esim. kymmenen lehteä, niin saat ostettua 20€:lla jotain kivaa. Huippudiili!

Tämmöinen pikainen päivitys kuulumisista tällä kertaa. Facebookissa on muuten vielä keskiviikkoon asti arvonta käynnissä, eli jos haluat saada täysin ilmaiseksi kasan leluja ja muuta kivaa, niin käy osallistumassa :)

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti