lauantai 3. syyskuuta 2016

Seksikkäitä hepeneitä syksyyn!

Tuntuu siltä, että aina ajatellaan, että vain laihat mallin mitoissa olevat naiset saavat/voivat käyttää seksikkäitä pikku hepeneitä. MUTTA MIKSI? Kyllähän niitä nyt kaikki voivat käyttää! Ei tartte olla langan laiha ja mallin mitoissa, jotta voi pukea jotain pikku tuhmaa päälle! Keneltä se on pois? Kotonahan niitä lähinnä käytetään, jolloin on vain kumppani näkemässä mitä päälläsi on. Ja tuskin se kumppani siinä olisi, jos ei pitäisi sinusta sellaisena kuin olet :)

Kehottaisinkin kaikkia edes kokeilemaan! Meiltä löytyy kaiken kokoisille naisille seksikkäitä vaatteita. Löytyy yöpukumallisia sekä vähän paljastavampiakin vaatteita monissa eri väreissä :) Meillä myyjät mieluusti auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan :) Tässä hieman esimerkkejä mitä kaikkea meiltä löytyy:


Nättejä yöpuku mallisia vaatteita. Tämän malliset varsinkin sopivat kaikille eivätkä paljasta liikaa :)


Edelliseen verrattuna hieman tuhmempaa yöpukua, joka paljastaa hieman enemmän ;)


Sitten onkin jo erittäin paljastavia vaatteita rohkeille :)


 Jos pidät korseteista, niin niitäkin meiltä löytyy! Näitä voi jo jopa juhlissakin käyttää!


 Löytyy myös seksikkäitä kissa- ja verkkopukuja. Nämä myös sopivat kaikille, koska ovat joustavaa materiaalia! :)


Lateksin ystäville löytyy myös dominoivia lateksi vaatteita ;)


Jos silti vielä arveluttaa uskaltaako tuollaista pukea päällensä, niin helppo on aloittaa ihan perus näteistä liiveistä, alushousuista ja stay-up sukista. Stay-up sukat tuovat lisää seksikkyyttä alusasusettiisi ja niitä voi hyöty käyttää myös mekkojen kanssa! Stay-up sukkia ja seksikkäitä sukkahousuja meiltä löytyy myös :) Itseasiassa meillä on tällä hetkellä koko syyskuun ajan kaikki sukat ja sukkahousut tarjouksessa; osta 3 saat edullisimman puoleen hintaan!



Tulkaa kyselemään lisää myyjiltämme ja katsotaan yhdessä sopiva vaatetus sinulle syksyn pimeisiin iltoihin ;) Kaikille löytyy kyllä jotain ja muistakaa, että KAIKILLA ON OIKEUS OLLA JA TUNTEA ITSENSÄ SEKSIKKÄÄKSI :) <3

Hyvää viikonloppua kaikille :)

-Emma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti