perjantai 2. elokuuta 2013

Punainen Kuu Oy nyt myös Hämeenlinnassa!

Eilen 1.8 avautui uusi Punaisen Kuun liike Hämeenlinnaan, katuosoitteeseen Palokunnankatu 12. Hämeenlinnan myymälän aukioloajat ovat samat kuinTikkurilassa, arkisin 10-18 ja vielä lauantaina 10-15.




Tässä kuvakaappaus meidän Facebook sivultamme, kuva on Hämeenlinnasta missä hyllyt täyttyy kovaa vauhtia!


Tällä hetkellä molemmissa myymälöissä vallitsee kevyt kaaos, kun Tikkurilan laajaa valikoimaa siirretään osittain Hämeenlinnaan. Eilen saatiin kuorma lastattua, Hämeenlinnasta tulette siis jatkossa löytämään yhtä upean ja kattavan valikoiman kuin Tikkurilan liikkeessäkin. Hommaa riittää ja päivät ovat olleet hektisiä. Täällä Tikkurilassa myymälä on jo siistitty, Hämeenlinnan puolella voi olla vähän enemmän tekemistä.

Hämeenlinnaan lähti täältä muunmuassa suosittuja Ovo-tuotteita, vaatteita, ISO kasa DVD-, Blu-Ray- ja 3D-leffoja ja lehtiä monta laatikollista. Unohtamatta tietenkään muita tärkeitä tuotteita, liukkareita, kondomeja, sähkötupakoita yms yms.

Asiantunteva henkilökunta palvelee teitä jatkossakin molemmissa liikkeissä. Puhelinnumeromme löytää nettisivuiltamme, Tikkurilan numero on 09 873 3990 ja Hämeenlinnan 040 6862512.

Nettisivuiltamme, www.punainenkuu.fi voitte tuotteitamme selailla tai ostaa verkkokaupan kautta. Nettisivuillamme on sama tarjonta kuin liikkeessämmekin, ja jos ette postimyynnin kautta halua tilata, tervetuloa liikkeisiimme, jossa lupaamme henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Jos liikkeestä ei haluamaanne tuotetta löydy sillä hetkellä, tai teillä on erikoisempia toiveita, jotka eivät sillä hetkellä kuulu valikoimaamme, tilaamme teille mielellämme juuri tarpeitanne vaativat tuotteet.

Privaattishow'ssa voi tulla Tikkurilassa käymään vielä tämän vuoden loppuun asti, Hämeenlinnassa privaattia ei ole tarjolla.

Punaisen Kuun väki toivottaa vanhat ja uudet asiakkaat erittäin tervetulleiksi myymälöihin!

Terveisin Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti