maanantai 21. lokakuuta 2013

Pumppaa itseesi lisää elämäniloa

Heipähei! Täällä on kirjoiteltu niin paljon naisten välineistä, että ajattelin ihan tasapuolisuuden nimissä kirjoittaa yhdestä erittäin suositusta tuotteesta MIESTEN keskuudessa! :)


Penispumppu on hittiväline, enkä ihmettele miksi. Sillä on niin monta hyvää käyttötarkoitusta! Penispumput sopivat niin nuorille, kuin iäkkäimmille käyttäjille. Kuka ei haluaisi saada aikaan muhkeampaa erektiota ja pysyviä tuloksia tällä mahtivälineellä? Lisäksi lääkärit suosittelevat pumpun käyttöä erektio-ongelmista kärsiville ja sitä voi käyttää masturboinnin välineenäkin!

Pumppuja myös vaginan mallisin tiivistein!
Penispumpun toiminta perustuu alipaineeseen. Pumpuissa on tiivistetty pyöreä sylinteri, johon penis laitetaan. Tiiviste on melko tiukka, joten vesipohjaisen liukuvoiteen käyttö on suositeltavaa. Alipaine saa veren pakkautumaan paisuvaiskudoksiin ja painetta lisäämällä erektion saa kasvamaan. Useissa malleissa sylinteri on läpinäkyvä ja pumpussa on mitta-asteikko, jolloin oman erektion kehittymistä on helppo seurata :) Säännöllisellä käytöllä paisuvaiskudokset kasvavat ja verenkierto alueella kiihtyy. Treeniä, treeniä!


Saatavilla on myös vesikäyttöisiä malleja, jotka sopivat erityisen hyvin masturboimiseen, sillä ne ovat huomattavasti miellyttävämpiä käyttää, kuin aivan perinteiset mallit. Nämä pumput täytetään vedellä ja pumppaamalla luodaan alipaine. Voit pumpata itseäsi esimerkiksi suihkussa tai kylvyn aikana!

Vesikäyttöisiä pumppuja
Meiltä löydät myös penispumpun tiivisteet!

<3:llä Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti