perjantai 18. lokakuuta 2013

Uusi vs. vanha!

Hei vaan!

Säästä tuskin kannattaa sanoa tässä mitään, lehdet ja Internet ovat kyllä tehneet selväksi sen, että lunta on saatu Suomeen! Toisille se on ilo ja toisille kauhistus, mutta varmaa on se, että talvi on tulossa!

Tänään ajattelin hieman jatkaa edellisen päivityksen teemaa, eli elokuvalinja jatkuu. Näin nykyaikana erilaisia mahdollisuuksia katsoa elokuvia, uusia ja paranneltuja tapoja tulee jatkuvasti lisään. Jäävätkö vanhat syrjään vai säilyykö niiden uskollinen katsojakunta?

Tällä hetkellä uusinta uutta ovat 3D -blu-rayt, jotka mahdollistavat korkealaatuisen katselunautinnon kotisohvalta. Näitä leffoja varten kuitenkin tarvitsee omat laitteet, eikä kaikilla sopivia vielä ole. Laiteongelma pätee myös VHS-elokuvien kohdalla, ei kaikilla ole enää siihenkään sopivaa laitteistoa, eikä niitä myynnissäkään juurikaan ole.



Ensimmäinen eroottinen elokuva 3D -muodossa sai ensi-iltansa vuonna 2011, kyseessä oli Christopher Sunin ohjaama Sex and Zen: Extreme Ecstasy. Tämän jälkeen monet tunnetut elokuvayhtiöt ovat tehneet useita 3D-pornoelokuvia, joten niissäkin valikoima on laaja. 3D-elokuvat tuntuvat todenmukaisemmilta ja nimensä mukaisesti niitä katsoessa saadaan aikaan kolmiuloitteinen vaikutelma. Eroottisissa elokuvissa tämä toimii hienosti ja katseluelämys on aivan erilainen ja todentuntuinen! Kokeilemisen arvoista ainakin.




Perinteiset VHS-elokuvatkin pitävät edelleen pintaansa. Ne ovat huomattavasti edullisempia kuin viimeisintä tekniikkaa olevat ystävänsä ja niistä voi löytyä klassikoiden metsästäjille vanhoja suosikkeja, joita ei päivitetyssä muodossa saa lainkaan. Kuvan laadulla ei ole välttämättä väliä, joten saman nautinnon saa hieman kehnolaatuisemmasta VHS:täkin. Ja nostalgisen näköisiäkin ne kirjahyllyssä ovat.



Joka tapauksessa kokemuksesta olen huomannut, että kaikille eri tyypeille löytyy kannattajansa. Tervetuloa siis myymälöihimme tutustumaan uutuuksiin tai penkomaan vanhoja suosikkeja! Jokaiselle varmasti omansa löytyy. Muistattehan myös sen, että otamme vaihdossa vanhat lehdet ja elokuvat, nyt nurkista vanhat pois ja uudet tilalle!

<3: Nina
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti