torstai 3. lokakuuta 2013

Väliaikatietoja Hämeenlinnasta!

Hei vaan täältä Hämeenlinnasta! Myymälä on porskuttanut täällä jo reilut kaksi kuukautta ja sekä myyjät että asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Tavarat ovat löytäneet oman paikkansa ja ehostusta tapahtuu jatkuvasti. Meille työntekijöille koko aika on ollut uuden oppimista, tuotteita on niin paljon ja jatkuvasti tulee uusia, että perässä pysymisen eteen on todella tehtävä töitä :)


Tärkeintähän meille kuitenkin ovat asiakkaat, joten palautteella on paljon merkitystä. Hämeenlinnalaiset ovat ottaneet uudistuneen myymälän hienosti vastaan. Monet ovat sanoneet, että liike on uudistumisen myötä kasvanut laadukkaaksi erotiikkaliikkeeksi. Myönteistä palautetta on tullut myös asiakaspalvelusta, mikä erityisesti lämmittää sydäntä ja asiakaspalveluunhan me haluamme keskittyä.


Itseäni hiukan jännitti se, että miten näin Internetin aikakaudella enää ihmiset tulevat hakemaan seksivälineitä ihan oikeasta kaupasta. Toisaalta itsekin olen kokenut sen, että netistä ostettu tuote ei välttämättä ole ihan vastannut sitä, mitä annettiin odottaa. Myymälässä tuotteisiin voi tutustua ja niistä voi kysyä lisätietoa henkilökunnalta. Nähtävillä on useita eri vaihtoehtoja ja niitä voi vertailla keskenään. Lisäksi myös esimerkiksi OVO:n vibraattoreissa on kaikista testerit, joten tuotteesta saa ihan konkreettisen kokemuksen pelkästään "huippuhyvä tuote" -tekstien sijaan.


Hyvän vastaanoton on saanut elokuvien ja lehtien kierrätysmahdollisuus. Asiakkaat pääsevät eroon vanhoista ja saavat tilalle uusia. Kuinka monella lojuukaan nurkissaan vanhoja VHS-elokuvia, joita ei ole katsottu vuosikausiin ja kuten monesti muutenkin, tässäkin pätee "Toisen roska on toisen aarre". Elokuvissa vaihtuvuutta tapahtuu todella paljon, lähes päivittäin tulee kasapäin uusia, tervetuloa vain penkomaan! 3D-katseluhuone on myös ollut suosittu. 3D-katselumahdollisuus ei kuitenkaan ole joka kodin vakiovaruste ja erillisessä katseluhuoneessa ainakin oma rauha on turvattu.


Muistakaahan syksyn tarjous! 50 euron lahjakortti nyt puoleen hintaan, kannattaa käyttää hyödykseen tämä etu, voimassa rajoitetun ajan :) Hämeenlinnassa vietetään myös nyt perjantaina 4.10 Pimeän kaupan iltaa, johon myös Punainen kuu osallistuu. Liike siis poikkeuksellisesti auki kello 22 asti! Monia tarjouksia pelkästään tänä perjantaina, tulkaa poikkeamaan!

Kiitoksia vielä kaikille teille asiakkaille, jotka olette ottaneet Hämeenlinnan liikkeen niin hyvin vastaan. Tervetuloa uudelleen ja tervetuloa myös kaikille uusille asiakkaille!

<3: Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti