torstai 24. lokakuuta 2013

Tunnelmia Tikkurilasta:)


Moi!


Pitkästä aikaa kirjoitellaan täältä Tikkurilankin suunnalta :) Rakkaat hämeenlinnalaiset on jaksaneet ahkeroida blogin parissa viime aikoina vähän enemmän kun täällä ruudun toisella puolella oleva henkilö! Aika vierähtää välillä turhankin nopeasti..Oli monta aihetta joista olin ajatellut kirjoitella mutta päätin kuitenkin kirjoitella vähän yleisistä tunnelmista täällä Tiksissä ja päivitellä teille vähän tämänkin myymälän kuulumisia :)




Pieniä muutoksia liikkeen sisustuksessa taas saatu aikaiseksi. Ihan pikkujutuillakin saa myymälään aivan uudenlaisen ja käytännöllisemmän ilmeen. Matalat hyllyt tuo myymälään reippaasti enemmän avaruuden tunnetta ja asiakkaitakin on helpompi palvella. Pienessä myymälässä jokainen neliö pitää käyttää hyödyksi, aina lattiasta kattoon saakka.






Liukuvoide ja apteekkituote rintamalla on aika täyttä, samoten poistoelokuvia löytyy todella kattava valikoima, eli taatusti jokaiselle jotakin. Jouluksi meille on saapunut todella kivoja lahjasettejä. Pitäkää mielessä, nämä ovat aika ihania lahjoja kahden kesken avattaviksi ;)

Joulu tulee kovaa vauhtia ja ollaan suunniteltu jonkinlaista Punaisen Kuun omaa joulukalenteria joulukuun ajaksi, siis kyseessä olisi tällainen nettiversio joulukalenterista ja joka päivä avautuisi uusi tarjous!? Kuinka mahtavaa! Katsotaan mitä me keksitään, ideat ei meidän tiimiltä ainakaan kesken lopu! ;)

Jouluun liittyen saadaan myös jonkinlaista teemavaatetusta tämän päivän aikana joten tänään illalla tai viimeistään huomenna kannattaa pitää silmällä tavallista tarkemmin meidän netti-sekä facebook-sivustoja!

Rakkaudella, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti