keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Taas se aika vuodesta!

Parin päivän päästä siirrytään marraskuun puolelle, se tietää varmasti monille juhlan aikaa, kun erilaisia pikkujouluja on melkeinpä viikottain, Punaisen kuun väkikin valmistautuu omiinsa. Ja sopivaanhan aikaan se tulee, ulkona on pimeää ja märkää, jokainen meistä tarvitsee varmasti pientä irtiottoa.

Miten sitten pikkujoulut liittyvät aiheeseen tällä kertaa? No, onhan tämän kaltaiset juhlat ehkä eniten tunnettuja seksikkyydestään ja estottomuudestaan (toivottavasti tämä ei ole vain minun mielikuvani), joten ajattelinpa esitellä teille alusasuja ja pikkujouluasuja (joita ei ehkä kannata niihin virallisimpiin kekkereihin pukea ylleen).


Yllä olevassa kuvassa näkyy otanta uusista pikkujouluasusteistamme: seksikkäitä tonttutyttöjä ja enkeleitä, valinnan varaa on paljon, varmasti jokainen löytää omansa. Mikä olisikaan eroottisempi yllätys kumppanille näin joulun aikaan? Tälläiset vaatteet tuovat varmasti joulumielen esille jokaisesta.



Näissä kuvissa taas on esillä uusia alusasusettejämme. Kuvien mukaisesti löytyy moneen makuun, paljastavampaa ja peittävämpää, takuulla seksikkäitä kaikki! Naiset varmasti ainakin tietävät sen tunteen, kun yllä on itselle sopivat ja hyvännäköiset alusvaatteet. Vaikka niitä ei kukaan näkisikään, ne kohottavat itsetuntoa kummasti. Alusasuilla yllättävän hyvin myös voi muokata omaa mielialaansa: ovatko ne asialliset, seksikkäät vai kenties tyttömäiset? Olo on sen mukainen, joten niihin kannattaa panostaa. 



Seksikkäät alusvaatteet ovat kaikkien oikeus, ikään ja kokoon katsomatta! Molemmista liikkeistämme löytyy asuja laaja valikoima, tervetuloa tutustumaan ja kokeilemaan. Myyjämme auttavat teitä löytämään kauniit ja sopivat asut loppusyksyn iltoihin!

<3: Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti