maanantai 13. tammikuuta 2014

Avoimin mielin 25.1

Punaisessa Kuussa tapahtuu! Lauantaina 25.1 järjestetään MOLEMMISSA myymälöissä kiva tapahtuma, jonka ideana on rohkaista niitä kaikista ujoimpiakin asiakkaita tulemaan meille asioimaan ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä :) Muistan vielä ajat, kun en itse ollut erotiikkaliikkeessä töissä ja lähdin etsimään veljelleni häälahjaa lähimmästä Hot Lipsin myymälästä. Pelotti, jännitti ja ujostutti kysyä myyjältä vinkkejä tai ideoita! Nykyään kaikki tuntuu itselle niin normaalilta ja välillä unohtuu se tosiasia, että joillekkin on todella suuri kynnys tulla asioimaan erotiikkaliikkeeseen.


Varaudumme molemmissa liikkeissä kahden naismyyjän voimin, jotta varmasti kaikki asiakkaat saavat hyvää palvelua :) Jokaiselle tarjotaan kahvia ja yllätyslahja. Lisäksi arvomme jokaisen asiakkaan kesken 300 euron lahjakortin liikkeisiimme. Tuolla summalla saa ostettua vaikka mitä ihanaa, esimerkiksi sen laadukkaan sauvan, johon ei ole aiemmin ollut varaa ;) Esittelemme tuona päivänä laadukkaimpia tuotteitamme, tai mistä vain ikinä haluatkaan kuulla enemmän. Kaikki kysymykset ovat tervetulleita, eikä niitä tyhmiä kysymyksiä ole olemassakaan.


Eikä siinä vielä kaikki (yllätys yllätys)! Meillä on huikeita tarjouksia, jotka ovat voimassa vain sinä lauantaina, tai niin kauan kuin tavaraa riittää :) Karvakäsiraudat eurolla ei ole todellakaan huono sijoitus. Kannattaa hamstrata vaikka useammat eri väriset. Vaatevalikoimistamme löytyy paljon uutuuksia, joita kannattaa tulla penkomaan. Ostaessasi 4 vaatetta tarjoamme yhden veloituksetta.

 
Tarjoamme kaikille facebook-tykkääjillemme 10 euron alennuksen myymälöissämme. Nyt viimeistään kannattaa käydä tykkäämässä meistä ja osallistua Avoimin mielin-tapahtumaan facessa :) Vinkatkaahan myös kavereille, jotta hekin pääsevät hyötymään mahtavista tarjouksistamme.

Palataan taas myöhemmin asiaan ja facebookin tapahtumaan lupaan laittaa tasaisin väliajoin lisää infoa ;)

<3:llä Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti