tiistai 14. tammikuuta 2014

Kylmästä lämpimään

Moikka!

Ensimmäistä kertaa olen tänään päässyt näkemään uudistuneen Tikkurilan liikkeemme, ja hienolta näyttää! Ei ole enää lainkaan ahtaan tuntuista, vaan mukavan avaraa. Tuotteetkin mahtuvat nätisti esille eikä leffoja putoile koko ajan hyllystä, thank God! Tuotevalikoimaakin voidaan samalla laajentaa.



 











Tänään ei ole kiirettä pitänyt asiakkaiden suunnalta, ehkä äkillinen pakkanen pitää ihmiset kotosalla? Toisaalta, mikä sen paremmin lämmittäisi kroppaa ja mieltä kuin läheiset hetket kumppanin kanssa tai vaikka yksin - mieluiten erilaisten apuvälineiden kanssa! Meiltähän tietysti löytyy vaikka mitä lämmittävää: öljyjä, liukuvoiteita ja jopa kuumenevia vibraattoreja. Kylmänä talvenakaan ei tule unohtaa intiimejä hetkiä, nehän juuri pitävät meidät lämpimänä.





Hierontaöljyt ovat omasta mielestäni talven (ja miksei jokaisen muunkin vuodenajan) must-tuote. Tuoksuja löytyy jokaiseen makuun, hajusteherkille on kehitetty tuoksuttomiakin versioita. Jokainen istumatyötä tekevä tai liikuntaa harrastava tietää varmasti lihaskipujen aiheuttaman jäykkyyden. Kunnon hieronta lämmittävän öljyn kanssa on ihana idea yllätykseksi kumppanille. Sensuelli hierontahetki voi johtaa vaikka mihin!

Pitemmittä puheitta: ihanaa loppukuuta, pysykää lämpiminä!

♥: One

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti