perjantai 17. tammikuuta 2014

Interview

Kokosimme pienimuotoisen haastattelun koskien avoimin mielin-tapahtumaa. Kysymysten ja vastausten on tarkoitus avata tapahtuman ideaa laajemmin :) Antoisia lukuhetkiä! Ja tänne blogiin saa myös laittaa kysymyksiä :)

Mikä on tapahtuman tarkoitus? Miksi haluatte järjestää tällaisen tapahtuman?
Tapahtuman tarkoituksena on avartaa kuvaa seksuaaliterveyskaupoista ja herättää välinpitämättömimmätkin ihmiset huolehtimaan omasta terveydestään ja nautinnostaan. Samalla voi tutustua mielenkiintoisiin välineisiin ja tuotteisiin, joilla voi kohottaa niin omaa, kuin kumppaninkin nautintoa. Meille tulee jatkuvasti uusia ja jännittäviä tuotteita joita voi kokeilla, mutta jotkut ovat niin ujoja, etteivät uskaltaudu tulla niitä edes katsomaan. Tarkoituksemme on saada uusia asiakkaita liikkeelle huomaamaan, että erotiikkaliikkeessä asioiminen ei ole sen kummallisempaa kuin vaatekaupassa käyminenkään :)

Mitä tapahtuman nimellä "avoimin mielin" haetaan?
Sitä, että kaikkien tulisi heittää ennakkoluulonsa syrjään ja uskaltautua kokeilemaan kenties jotain itselleen aivan uutta. Näin voi löytää paljon uusia puolia itsestään ja kumppanistaan. Me myyjät suhtaudumme myös kaikkiin asiakkaisiin ja kaikenlaisiin kysymyksiin avoimin mielin, eli kaikki ovat tervetulleita!

Kenelle tapahtuma on suunnattu?
Ihan kaikille täysi-ikäisille seksuaalisesta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille! Meille kaikki ovat tervetulleita :)

Milloin tapahtuma on ja missä?
Tapahtuma järjestetään molemmissa Punaisen Kuun liikkeissä, eli Vantaan Tikkurilassa osoitteessa Kielotie 4-6, sekä Hämeenlinnassa osoitteessa Palokunnankatu 12. Tapahtuma kestää koko liikkeen aukioloajan, eli 10-15.

Entä jos asiakas on niin ujo, ettei vaan uskalla kysyä?
Suosittelemme vain rohkaisemaan mielen ja kysymään. Myyjämme ovat niin mukavia, ettei heitä tarvitse ujostella. Lisäksi me vastaamme päivittäin kaikenlaisiin kysymyksiin, joten tuskin mikään on meille uutta, vaikka asiakas saattaa niin helposti kuvitellakkin. Mutta mikäli kasvotusten ei uskalla kysyä, kotisivuiltamme löytyy vasemmasta alakulmasta chat, jossa voi kysymykset esittää anonyyminä.

Miksi tapahtumaan kannattaa tulla?
Ihan jo sen vuoksi, että saa uusia ideoita ja näkee viimeisimpiä tuotteita, mutta saa meiltä jokainen myös pienen yllätyslahjan kotiin viemisiksi. Lisäksi meillä on kilpailu, jossa voi voittaa 300 euron lahjakortin liikkeisiimme. Tapahtuman aikana meillä on todella hyviä tarjouksia, jotka ovat voimassa VAIN sinä päivänä, joten jos edullisesti haluaa jotain, kannattaa silloin tulla. Kaiken tämän lisäksi meillä on kahvitarjoilu. Eli on monta hyvää syytä tulla tapahtumaan vierailemaan -siitä hyötyy itse asiakas rahallisesti.


Lisäinfoa löytyy meidän facebook-tapahtumasivulta, toivottavasti tämä hieman valaisi tapahtuman ideaa :)


Ps. Hämeenlinnassa ei ole enää elokuvien katselua! Ryhdymme laajentamaan huonetta maanantaina liiketilaksi! Sinne on tarkoitus laittaa kattava valikoima vaatteita, elokuvia ym. tuotteita ;) 


-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti