tiistai 7. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet

Oikein hyvää vuotta 2014 kaikille lukijoille! Kuten mitä mielikuvituksellisin otsikkokin viittaa, muutoksen tuulet puhalsivat täällä Hämeenlinnan myymälässä. Ei kuitenkaan mitenkään dramaattisesti, lähinnä myymälä sai uuden ilmeen, kun järjestelimme täällä paikkoja uusiksi. En ole vielä aivan varma, kuinka tämä uusi järjestys toimii... Myymälä on vaan niin vaikean muotoinen, ettei täällä kovin paljon vaihtoehtoja jää uuden ilmeen tekemiseen.

Tämän hetken kassa-alue. Saatiin myös mallinukke vaatteille, mutta senkin paikka on tuosta jo ehtinyt vaihtua :D
Parit korit jätettiin keskelle myymälää ja penisrengas-/klitoriskiihotinhylly tuotiin myös eri paikkaan.

Järjestämme lauantaina 25.1 avoimin mielin-tapahtuman täällä Hämeenlinnan myymälässä. Ideana on rohkaista ihmisiä tulemaan asioimaan meille ja ostamaan jonkin välineen, jota ei välttämättä ole aikaisemmin kehdannut ostaa. Varaudumme tapahtumaan kahden myyjän voimin ja olemme valmiita vastaamaan kaikkiin kysymyksiin, joita asiakkailla vain tulee mieleen. Jos ei muuta, niin tarjoamme täällä kahvit ja rupatteluseuraa. Pääasia, että kaikki uskaltautuisivat meille vihdoin katselemaan liikettämme ja ihmettelemään nykyaikaisia väline- ja tarvikevalikoimaa :)

Suuri taulu lähti seinältä, niin sen tilalle tuli uusi dvd-hylly.
Tämän korin tilalla oli ennen korkea penisrengashylly. Nyt tila on avarampi.
Lisää lauantain tapahtumasta voi seurata facebookissa osallistumalla avoimin mielin-tapahtumaan. Lisäilemme sinne infoa lähempänä. Luvassa kuitenkin kaikkea kivaa ;) 

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti