keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

ID Glide!

Ihanan aurinkoista maaliskuista päivää!<3


Aina näinä Hämeenlinna-päivänä joudun heräämään mielettömän aikaisin, kun tätä työmatkaa Helsingistä tänne asti on jonkin verran :D Aamu näytti synkän harmaalta kun lähdin kävelemään bussipysäkille, mutta junamatkan aikana alkoi aurinko paistaa siinä määrin että piristyin mielettömän paljon :) Jännä miten paljon tuo sää vaikuttaa ihmismieleen!

                                               Tossa vähän kuvaa upeasta kevät ilmasta!

Ajattelin tällä kertaa kirjoitella yhdestä lemppari liukuvoide merkistäni! Kyseessä on siis maailmallakin palkintoja kerännyt ja varmasti yksi johtavista liukuvoiteiden valmistajista, ID Glide. Mm. Men's Health - lehti on valinnut sen maailman parhaaksi liukuvoiteiden valmistajaksi! Enkä ihmettele miksi. ID Glidelta tulee taatusti yhdet turvallisimmista, miellyttävimmin tuntuisista ja puhtaimmista liukuvoiteista. Näitä viimeiseen asti testattuja ja laadukkaista raaka-aineista valmistettuja liukuvoiteita  nimittäin suosittelevat lääkäritkin!




Millaisia erilaisia liukuvoiteita ID Glide sitten tarjoaa? Toki valikoima on Suomessa vielä aika suppea, verrattuna Jenkkilään tai ulkomaille yleensäkkin. Meidän valikoimaamme kuuluu Id Glide Natural, Id Glide Pleasure, ID Glide Moments, ID HIM Cream, ID Stimulating Gel ja ID Glide Moments Warming. Kaikki muut siis ovat liukuvoiteita, paitsi Stimulating Gel on ihanasti klitorista herkistävä ja stimuloiva geeli naiselle.



ID Glide Moments on ehdoton kaikille ihmisille jotka kärsivät yliherkkyydestä tai allergisoivat helposti. Sen hellävarainen hypoallerginen koostumus sopii erinomaisesti allergikoille! Se ei sisällä lainkaan parabeniä eikä glyceriiniä :) Ykkösvalinta kaikille jotka haluavat taatusti turvallisen liukuvoiteen päivittäiseen käyttöön!

ID Pleasure on taas loistava liukuvoide kaikille jotka haluvat hajuttoman ja mauttoman liukuvoiteen, mutta jotain extraa kuitenkin. Jujuna on se että se sisältää seksuaalisesti kiihottavia ainesosia ja stimuloi yhdynnän aikana. Vesipohjaisena se on kuitenkin neutraali ja turvallinen käyttää sekä lelujen että kondomin kanssa! Tämä on erityisesti naisten tarpeita täyttämään suunniteltu liukuvoide;)



ID:ltä löytyy toki myös miehien tarpeille tarkoitettu liukuvoide! Miehekkäältä nahalta tuoksuva ID HIM Cream, on öljypohjainen liukuvoide jota voidaan koostumuksensa puolesta käyttää myös hierontavoiteena. Erittäin liukas ja pitkäkestoinen!



Siinäpä pieni tiivistys ID:n ihanista ja ennen kaikkea laadukkaista liukuvoiteista! :)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        ps. ID Glide löytyy myös instagrammista kuten mekin! ;) Meidät löytyy instasta nimellä punainenkuuoy ja ID Gliden nimellä idlube,                                                                                                                                                                                                                                          

Rakkaudella, Saga




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti