tiistai 25. maaliskuuta 2014

Vallankaappaus!



Heipat täältä Hämeenlinnasta! :)


Ihanainen Maiju viettää ansaittua lomaviikkoa auringossa ja mä olen kaapannut Hämeenlinnan myymälän hoitooni :) Kaisa tosin hoitaa myös myymälää parina päivänä Maijun loman aikana. Kotoa Helsingistä on tänne tosiaan matkaa mutta vaihtelu virkistää ja ihan mukavaa maakuntamatkailua tämä on! Tällä viikolla olen järjestellyt uusiksi vibra/dildo/anaalitappi-seinän uusiksi :) Yllättävän työlästä aina tuon seinän tekeminen kun esteettinen silmä ei anna periksi ennenkuin se näyttää täydelliseltä. Ja vielä kun tuotteet pitää saada loogiseen järjestykseen niin huh huh! No mutta nyt hyllystä saatu taas ihan siistin näköinen ja tuotteet järkevästi paikoillaan!








Kuten aiemminkin olen maininnut niin järjestystä muutellaan molemmissa myymälöissä tiiviiseen tahtiin! Haittapuolena siinä on se että kun tottuu hakemaan jonkun tietyn tuotteen tietystä kohtaa ja seuraavalla viikolla se on toisella puolella myymälää niin on vähän hukassa :D No mutta ei tehdä Maijulle asioita liian helpoksi vaan annetaan vähän aivojumppaa tytölle loman jälkeen ;)













Huomenna luvassa kevätsiivousta! Tiksin myymälän ikkunat pesinkin jo pari viikkoa sitten, huomenna sama homma edessä täällä :)


<3:llä Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti