maanantai 31. maaliskuuta 2014

Wind Of Change ;)



Heii!:)



Meidän facebook-tykkääjät saattavatkin arvata mihin otsikko viittaa! Viime viikolla nimittäin päivittelin facebookkiin tiedon Tikkurilan myymälän muutosta. Muutto on kyllä ollut tiedossa jo hyvän aikaa mutta paikka on ollut vielä epäselvä. Nyt saatiin hyvät uudet liiketilat melkeimpä tasan kilometrin päästä nykyisestä sijainnista! Eli kauas ei tarvitse onneksi lähteä. Tikkurilaa enemmän tuntevat varmasti tietävät ravintola Shamrockin joka sijaitsee K-market Ylivedon vieressä. Muutamme samaan rakennukseen osoitteeseen Peltolantie 2 :) Ja muuttohan tapahtuu jo alle kuukauden päästä, eli 28.4! Kiire tulee, mutta tällaisellä tehokkaalla työporukalla saadaan varmasti kaikki tehtyä ajoissa!





Olin tosiaan viikon verran tuurailemassa Maijua Hämeenlinnan myymälässä kun tyttö vietti lomaa lämmössä :) Tänään eka päivä Tiksissä reiluun viikkoon ja kun astuin liikkeeseen ja napsautin valot päälle niin tuntui etten olisi ollut täällä kuukauteen! Tavaroiden paikat oli vaihtuneet ja muutto alkaa jo näkyä myymälässä. Meillä on siis muuttomyynti käynnissä ja useita tuotteita löytyy nyt alennetuin hinnoin! Lisäksi poistoelokuvat ovat nyt huikeassa tarjouksessa 7 kpl 50 € ja 15 kpl vain 100 €! Siitä voi sitten itse laskeskella ettei paljon jää hintaa per leffa ;)






Nyt siis kipin kapin vielä shoppailemaan tänne Kielotielle ja hyödyntämään tarjoukset. Oston yhteydessä meiltä saa tarjouskupongin jolla voit lunastaa vapaa valintaisen liukuvoiteen puoleen hintaan! Avajaisista ja sitä koskevista tarjouksista tulee varmasti kerrottua enemmän lähemmin. Se on kuitenkin varma että tarjouksia ja kahvitarjoilua tulee tuolla avajaisviikolla olemaan ;) Pistäkää siis päivämäärä ylös korvan taakse ja tulkaa katsomaan uutta Tikkurilan myymälää :)



Allekirjoittanut on ainakin fiiliksissä muutosta :) Muutos on lähes tulkoon aina hyvä juttu! Yläpuolella vielä kartta jossa näkyy sekä tämän vanhan että uuden myymälän sijainti :)

Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa ja huhtikuun alkua kaikille <3



Rakkaudella, Saga




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti