maanantai 17. maaliskuuta 2014

Takatalven tunnelmia

Heipähei!

Niin se takatalvi vain tuli lumien ja pakkasten kanssa tänne taas. Kyllähän tuo oli säätiedotusten myötä tiedossa, mutta jotenkin viime viikon lämpimät ja aurinkoiset kelit saivat uskomaan toista. Kaikki tuntuivat olleen jo henkisesti valmistautuneita ottamaan kevään ja kesän vastaan avosylin. Noh, eiköhän talvi ala olemaan lopullisesti selätetty viimeistään kuukauden päästä :)


Saimme viime viikolla tänne Hämeenlinnaan muutamia LELO-tuoteperheen laadukkaita sauvoja ja vibroja hyllyn täytteeksi. Nämä tuotteet ovat ladattavia, jolloin paristojen kanssa säheltämisen voi unohtaa tyystin. Lisäksi nämä on valmistettu vain turvallisista materiaaleista ja ne ovat käytössä erittäin miellyttävän tuntuisia. Kaikista LELOn sauvoista löytyy useampi värinäohjelma ja osa niistä on täysin vesitiiviitä. Itse pidän erityisen tärkeänä sitä, että vibraattori on hiljainen. Jotkin edullisimmista sauvoista pitävät päälle laittaessa niin hirveää ääntä, että luulisi halujen katoavan sen myötä. Laatuun kannattaa todellakin panostaa, eivätkä nämä tuotteet taatusti tuota pettämystä ;)

Lahjaseteistä on kirjoiteltu blogin puolella aiemminkin, mutta päätin napata kuvan vielä meidän parista uudemmasta tuotteesta :) Happy Valentine ja Red Romance -setit ovat sisällöltään melko samankaltaisia:



Molemmista seteistä löytyy tekoruusun terälehtiä, silmämaski, höyhenkutitin, pehmustetut käsiraudat, liukuvoide, hierontakynttilä, vibraattori, vibrakuula, sekä Happy Valentine -setistä löytyy myös moottoroitu penisrengas. Aivan ihania settejä vaikkapa häälahjaksi tai rakkaallesi :) 
Uusina tulokkaina meille ovat saapuneet ZOLO-masturbaattorit, joita löytyy yhteensä 7 erilaista :) Löydät nämä tehotyydyttäjät nyt molemmista myymälöistämme, sekä verkkokaupastamme. ZOLO-masturbaattorit sopivat kokonsa puolesta vaikkapa matkalle mukaan. Ne ovat pieniä ja huomaamattomia ja niiden sisällä on tarkasti suunnitellut rakenteet ja poimutukset takaaman parasta käyttökokemusta. Niiden toisessa päässä on reikä, joka mahdollistaa paineen säätelemisen esimerkiksi sormenpäällä :) Huipputuote huippuedullisesti!


Tässä taas kaikki tältä erää. Tervetuloa asioimaan meillä! :)

Talvisin terkuin, Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti