maanantai 3. maaliskuuta 2014

Naistenpäivä häämöttää


Jos joku ei keksi vaimolleen/tyttöystävälleen lahjaa naistenpäiväksi, niin pistäytykäähän Punaisessa Kuussa. Meillä on nyt tarjouksessa todella laadukkaat OVO-treenikuulat. Paketti itsessään näyttää jo siistiltä ja arvokkaalta. Varmasti naisten mieleen ;)


Paketin avattua sisältä paljastuu kauniit treenikuulat, painavemmat vaihtokuulat ja ohjekirjanen. Treenikuulista/ geishakuulista on blogiin kirjoiteltu aiemmin, mutta muistin virkistämiseksi mainittakoot pari käyttötarkoitusta: virtsankarkailun saaminen kuriin, lantiopohjalihasten harjoittaminen sekä mielihyvän tuottaminen. Kuten kuvasta näkyykin, kuulan sisällä on toinen, pienempi kuula, joka liikkuessa tuottaa mielihyvää käyttäjälle.


OVO-kuulat on valmistettu 100% turvallisesta materiaalista ja ne on helppo puhdistaa. Kuulat saa helposti vaihdettua, kun työntää kuulan silikonirenkulan läpi ja asettelee uuden kuulan sen sisälle. Nämä teräksenväriset kuulat ovat painavammat, jolloin tarvitaan enemmän työtä ja treenaus tuntuu kovemmalta. Kuulien on tarkoitus pysyä sisällä myös liikkuessa, jolloin lihaksia on supistettava (samalla tavalla, kuin virtsaa pidätellessä). Mittasin näiden kuulien yhteispituudeksi n.9cm ja paksuudeksi n.3,5cm.


Kuulissa on silikoninen ympärys, joka saattaa vaikeuttaa niiden sisälle laittoa etenkin, jos paikat ovat kuivat. Jotta niiden laitto tuntuisi miellyttävämmältä, suosittelen ostamaan varuiksi liukuvoiteen mukaan. Pieni määrä liukastetta helpottaa jo kummasti! Huomatkaahan käyttää vain vesipohjaista liukuvoidetta, jottei kuulien pinta vahingoitu. Liukkareita meiltä löytyy monenlaisia ja myyjät auttavat mielellään oikean löytämisessä :)


Eikä tässä (tietenkään) vielä kaikki. Nyt myös naiset voivat hemmotella itseään ja tulla vaikka itse valitsemaan vaatteita. Ostaessasi 3 vaatetta, saat edullisimman veloituksetta.


Vaatteita löytyy monenlaisia kummastakin myymälästämme. Aina alusvaatteista mekkoihin ja verkkoasuista rooliasuihin. Ota vaikka ystäväsi mukaan ja tulkaa yhdessä ostoksille :)



Ihanaa viikkoa kaikille!


<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti