keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Countdown!

Hei!


Huhtikuun puoliväli ohitettu ja muutto lähestyy hurjaa tahtia. Mieletön kiire ja härdelli on päällä myymälässä! Syvät osaanottoni asiakkaille myymälän tämän hetkisestä kunnosta, joka on enemmän tai vähemmän sekava. Osa hyllyistä on jo irrotettu seinistä ja viety uuteen myymälään, joten tuotteita on vähän hujan hajan siellä täällä. Tilanne on kuitenkin vain väliaikainen, joten ei hätiä :) Uusimmat tietoni mukaan tänään on käynnissä tapetointihommat uuden myymälän puolella! Ensi viikon viikonloppuna on tosiaan tarkoitus tehdä muutto ja siirtää kaikki uuteen myymälään joka siis avaa ovensa maanantaina 28.4!








Tässä vähän kuvia melkoisen sekavasti myymälästämme :) Kuten huomaatte, kassa on leikattu kahtia, hyllyjä on lähtenyt ja muutenkin tavarat ovat vain suunnilleen omilla paikoillaan.




Viime viikolla saatiin uudet bonuskortit painosta! :) Meillä oli tosiaan bonuskortit loppukin jo tuossa viime kuussa mutta ei voitu vielä laittaa uusia painoon kun ei tiedetty vielä uutta osoitetta. Tässä kuvat uudesta bonuskortista! :)




Tällainen pikainen päivitys vaan tällä kertaa. Palaillaan taas!



<3,S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti