perjantai 25. huhtikuuta 2014

Vappuhumua

Mukavaa perjantaita kaikille! Vappu lähestyy huimaa vauhtia, ja mikäli et ole keksinyt itsellesi vielä sopivaa asua, pistäydy myymälässämme tai vieraile verkkokaupassa. Mielestäni vappuna saa pukeutua seksikkäästi :) Jos mikään paljastavin asuste ei kuitenkaan tunnu omalta, löytyy meiltä myös peittävämpiä vaihtoehtoja. Nappasin muutamista asuista kuvia, joita meiltä tällä hetkellä löytyy Hämeenlinnan myymälästä:

 Sisäkön asuja voi käyttää myös kahdenkesken. Alahan siivoamaan tällainen vaate päällä, miehesi ei taatusti pysty pitämään näppejään erossa sinusta ;)

Sairaanhoitajan asut ovat myös olleet suuressa suosiossa. Kuka voisi enää pelätä lääkärissä käyntiä, kun oma hoitaja on pukeutunut näin houkuttelevasti?


Viaton koulutytön asu saa kenet tahansa leikkimään opettajaasi!

Meille saapuu erä uusia rooliasuja

Mikäli asusteet on jo hankittu, meiltä löytyy myös pienempää rekvisiittaa: peruukkeja, hattuja ja hupilaseja. Näilläkin saat kivan vappulookin aikaiseksi. Eikä se edes rasita lompakkoa :) 

Mikäli vappuaattona on kaunis sää, menemme Kaisan kanssa päiväksi tuohon kadulle myymään peruukkeja, hattuja ja hupilaseja. Tällöin myös alaikäiset pääsevät ostamaan edullisesti näyttäviä asusteita, kun ei tarvitse tulla liikkeeseen sisälle :) Viimeistään silloin kirjoitellaan lisää ja otetaan kuvia!

Nyt minun puolestani, oikein ihanaa vapun odotusta ja viikonloppua! :)

T. Maiju


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti