torstai 17. huhtikuuta 2014

Lisänautintoa

Heips!

Kuten Saga kirjoittikin eilen, Vantaan muutto todella näkyy liikkeessä. Ja niin se näkyy myös Hämeenlinnassa. Vantaalta on tuotu paljon "ylimääräistä" tavaraa Hämeenlinnaan pois muuton tieltä. Meidän leffavalikoima on esimerkiksi kasvanut hurjasti viime viikkoina :) Ensi viikon lauantaina minäkin riennän täältä Vantaalle auttamaan muutossa ja Kaisa tuurailee täällä.

Jottei blogista tule pelkästään muuttopainotteista, ajattelin kirjoitella tuotteesta, jota kutsutaan penishihaksi. Penishihat toimivat penisrenkaiden tavoin: vahvistavat erektiota. Hihat asettuvat peniksen varteen laajemmalle alueelle ja niiden lähtökohtainen tarkoitus on tuottaa naiselle mielihyvää yhdynnän aikana. Hihat ovat useimmiten muotoiltu erilaisilla nystyröillä ja poimuilla.


Kuten penisrenkaissakin, myös penishihoista osa on moottoroituja lisänautinnon tuottamiseksi. Vaikka hihat näyttävät kovin pieniltä, ne ovat erittäin venyvää materiaalia ja sopivat lähes kaikenkokoisille. Penishihat ovat suuressa suosiossa pariskuntien keskuudessa, mutta sinkkunaisenkaan ei tarvitse olla kokeilematta näitä. Voit helposti pujottaa hihan vaikka lempisauvasi ympärille ;)


Myynnissä on kaikille kokeilunhaluisille myös paketteja, joista löytyy useita erilaisin nyrtyröin ja muotoiluin varustettuja hihoja. Näistä löydät varmasti oman suosikkisi :) Tervetuloa ostoksille!

Ja vielä muistutuksena, huomenna perjantaina 18.4 liikkeemme suljettu, lauantaina 19.4 palvelemme normaalisti klo 10-15, ja maanantaina 21.4 suljettu. Toivotamme ihanaa, rentouttavaa pääsiäistä kaikille!

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti