torstai 3. huhtikuuta 2014

Hurmaava huhtikuu

Ihanaa huhtikuun alkua kaikille lukijoille! Tämä tyttö on palannut lomalta takaisin arkeen ja ahkeran työnteon pariin. Saga ja Kaisa olivat erittäin mallikkaasti hoitaneet myymälää poissaollessani, jonka vuoksi takaisinpaluu tuntui mukavalta :) Saga oli järjestellyt täällä vibrahyllyn uuteen uskoon, joten hetki meni taas hahmottaessa, mikä sauva löytyy nyt mistäkin.

Vantaan myymälämme muuttaa piakkoin uusiin tiloihin ja sieltä on tuotu "ylimääräistä" tavaraa tänne pois muuton tieltä. Saimme esimerkiksi Paul Saaren telineen sähkötupakoille ja paljon elokuvia. Tuo teline on oikein loistava tänne. sillä ennen sähkötupakkatuotteet tippuivat, kaatuilivat ja olivat ahtaasti esillä. Pientä hienosäätöä tuotteiden laittaminen esille vielä vaatii :D


Meille saapui muutama viikko sitten uusia Purrfect-tuoteryhmän sauvoja, joihin ainakin tämä myyjä on kovasti ihastunut! Mielestäni näissä sauvoissa parasta tehokkaan moottorin lisäksi on se, että ne ovat vesitiiviitä! Voisiko parempaa suihkukaveria toivoa, etenkin kun nämä ovat niin söpöjäkin? ;) 


Nämä sauvat on varustettu useilla värinäohjelmilla ja ne on päällystetty ihanan silkkisen sileällä ja turvallisella silikonilla. Löydät nämä ihanuudet myymälöistämme, sekä tietysti myös verkkokaupastamme, josta voi lukea lisää infoa.

Lisäski samaan aikaan näiden sauvojen kanssa valikoimiimme saapui 5+5-sauva, josta nimensä mukaisesti löytyy 5 värinäohjelmaa ja 5 eri nopeutta. Sauvan kärki kaartuu g-pistettä hakien ja moottori on myös sijoitettu sinne tuomaan parhaat värinät juuri oikeaan paikkaan. Tämänkin sauvan voi huoletta ottaa vaikka suihkuun mukaan, sillä se on täysin vesitiivis. Tämä sauva sopii mainiosti kokonsa puolesta vaikka ensimmäiseksi vibraattoriksi: 15cm. pitkä ja n.2,5-4cm paksu. Kuten kuvasta näkyy, muotoiluun on todellakin panostettu. Ostaessasi näitä sauvoja, muista myös paristot ostosten teon yhteydessä! Ei ole mukava mennä kotiin uuden sauvan kanssa ja huomata, ettei tarvittavia paristoja löydykkään mistään (nimimerkillä kokemusta on).


Tässä kaikki tältä erää. Huomenna Hämeenlinnaan voi tulla moikkaamaan Kaisaa, minä taas lauantaina paikalla :)

<3 Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti