keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

I'm so excited!

Heips! :)



Eilen näin ekaa kertaa uudet myymälätilat! Vähän erilaiset kuin mitä odotin, mutta silti positiivinen yllätys. En malta odottaa mitä kivaa keksitään uusiin tiloihin. Sijaintikin on keskeisempi kuin tällä vanhalla myymälällä. Näyteikkuna on ihanan iso ja naapurina meillä mukava kampaamo jossa herttaiselta vaikuttavaa henkilökuntaa! :) Yksi suurimmista plussista on asiakkaita ajatellen parkkipaikkojen mittava määrä! Tässä vanhassa sijainnissahan on ollut huonona puolena erittäin heikko parkkipaikka tilanne. Olen kuullut paljon harmittelua asiakkailta kun ovat joutuneet jättämään autonsa erittäinkin kauas koska parkkipaikkoja ei tässä ole. Nyt niitä ainakin pitäisi olla riittämiin!






Tällainen kartta tehtiin ihan vain teitä asiakkaita ajatellen :) Tuossa tosiaan näkyy lähimmät parkkipaikat. Eli nyt ainakin pitäisi olla tilaa jättää auto ja aikaakin ihan hyvin shoppailla!





Eilen oli Vantaan Yrittäjien järjestämä Naisten Ilta, jossa mm. minä olin edustamassa meidän liikettä :) Olipa kiva huomata että meidät oli laitettu ihan paraatipaikalle ihan etuovien viereen! Kun tämä meidän ala on vähän mitä on (maineeltaan siis!) niin monesti saa pelätä että meidät koitetaan piilottaa syrjimpään nurkkaan. Mutta tapahtuma oli kaikin puolin erittäin toimiva, onnistunut ja ennen kaikkea mukava! Ihmisillä oli juuri oikea asenne ja hyvä, avoin mieli! Käyntikortteja vaihdettiin puolin ja toisin ja ilta sujui muutenkin äärettömän mukavasti. Tällaisessa tapahtumassa oli ilo olla mukana, kiitos siis Vantaan Yrittäjille sekä muille järjestäneille sekä tietysti kaikille ihanille ihmisille ja yrittäjille kenen kanssa rupateltiin! :)


Palaillaan taas kun keretään täältä muuttohässäkän keskeltä!<3


<3:llä Saga






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti