torstai 18. syyskuuta 2014

Stay-up!


Hei! 


Huh tuntuu että siitä on ikuisuus kun olen tänne viimeksi tekstiä rustannut! (näköjään multa on tänne teksti ilmestynyt eli siitä on ikuisuus!!) No nyt pitkästä aikaa kuitenkin aikaa kirjoitella kunnolla tänne :) Tällä kertaa mulla on todella hyviä uutisia naisille! Saimme tänne Tikkurilan liikkeeseen suuren erän erilaisia sukkia, stay-uppeja, sukkahousuja ja sukkanauhoja! Näitä on kyselty todella paljon viime aikoina ja nyt on todellakin varaa mistä valita. Löytyy useita värejä, pituuksia, kuvionteja ja materiaaleja.




Sukat ja stay-upit sopivat käytettäväksi niin arkena kuin juhlissakin, sekä tietysti myös makuuhuoneen puolella! Ne täydentävät loistavasti esimerkiksi korselettia tai korsettia. Stay-upit hameen tai mekon alla saavat myös miehet kuumiksi ;) Kauniit pitsiset tai muuten vain kuvioidut sukat ja stay-upit varmasti säväyttävät juhlissakin, oli kyseessä teemajuhlat tai ihan perinteiset juhlat. Arkisempaan menoon sopii tyylikkäät neutraalimmat sukkahousut tai sukat. Meiltä löytyy perinteisempiä sekä erikoisempia sukkia ja sukkahousuja, jotka varmasti kääntävät katseet missä tahansa!







Ja sen lisäksi että sukat saavat miehet kuumiksi ja kääntävät päitä, sinun olosi on taatusti seksikkäämpi! On pitkään sanottu että seksikäs olo lähtee jo alusasuista ja miksei siis sukistakin? Ne todellakin täydentävät asusi ja antavat sille erilaisen säväyksen.  Meiltä löytyy punaisia, valkoisia, mustia, pitsisiä, koristeellisia, leikkisiä ja seksikkäit sukkia, siis varmasti ihan kaikkien makuun! Sekä tietysti sukkia erilaisiin roolileikkeihin ;) Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme!


<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti