tiistai 16. syyskuuta 2014

Hämeenlinnan kuulumisia!


Terveisiä aurinkoisesta Hämeenlinnasta!

Ihanaa, että syyskuusta huolimatta aurinkoisiakin kelejä pääsee näkemään :) Illat kuitenkin pimenee väkisinkin, mutta liikkeestämme löytää varmasti piristyksen pimeisiin syysiltoihin! Liikkeemme löytyy osoitteesta Palokunnankatu 12, joka sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa aivan suojelustalon vieressä ja linja-autoaseman läheisyydessä :) Tervetuloa asioimaan liikkeessämme!




Liikkeestämme löytyy nyt uutuutena kaikki Joyfactorin laadukkaat käsikahleet ja piiskat. Tuotteet ovat kotimaisia ja aitoa nahkaa eli tuotteiden laatuun voi taatusti luottaa! :) Tuotteita löytyy eri malleissa ja väreissä eli jokaiselle on jotakin, tervetuloa tutustumaan!
Myös muut Joyfactoryn tuotteet ovat tilattavissa kauttamme ja valikoimasta löytyykin paljon erilaisia BDSM-tuotteita aina hupuista ja silmälapuista selkäkahleisiin. Kannattaa siis kysäistä mikäli jokin tuote kiinnostaa ja haluat tietää olisiko se saatavilla :)




 
Joyfactoryn & oman Punaisen kuun verkkokauppamme lisäksi, meiltä saa luonnollisesti myös kaikki Hot Lipsin verkkokaupan tuotteet :)

Mutta nyt on jatkettava hommia, oikein mukavaa syksynjatkoa kaikille!

Terkuin
Elina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti