perjantai 12. syyskuuta 2014

TurkkuSex 2014

Hei vaan kaikille!

Nyt on jo viikko siitä kun Turussa järjestettiin jokavuotinen TurkkuSex, missä meidän henkilökuntaa oli paikalla perjantaina sekä lauantaina. Itselleni nämä olivat ensimmäiset erotiikkamessut, ja tämä oli kyllä kaikinpuolin viihdyttävä tapahtuma.

Mielestäni TurkkuSex oli järjestetty oikein hyvin. Esiintyjät olivat mielenkiintoisia ja monipuolisia, joukosta löytyi niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiä. Oma henkilökohtainen suosikkini oli Amerikkalainen Booty Academy, mikä on siis tanssiryhmä joka veti todella mukaansatempaavan esityksen twerkkauksen merkeissä. Myöskin Pantera Blacksmithin pettämätön tankotanssishow oli ehdottomasti näkemisen arvoinen. Muita esiintyjiä lauantaina oli mm. Mr. Troy, Miss Nica, Irina Tundra sekä Rude Boys.

Miss Jackie & Iviza Dakini (USA)
Polttava lesboshow härnäävilla tulielementeillä


Skumppapiste 

Esko Eerikäinen juontamassa

Messuilla oli mahdollista päästä yhteiskuviin esiintyjien kanssa, saada sylitanssi ja private esitys, mahdollisuus kokeilla tankotanssia sekä ostaa uutuusleluja suoraan valmistajilta/maahantuojilta. Löytyi myös Body Art-piste, missä oli kauneudenhoitoa sekä mahdollisuus ottaa lävistys tai tatuointi muistoksi messuilta. 

Myyntipisteitä

Kahleita ja ruoskia joka lähtöön..

Suosittelen kaikille lämpimästi TurkkuSexiä, missä oli rento ja vapautunut tunnelma läpi messujen!

Aurinkoisin syysterveisin,

Annina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti