maanantai 22. syyskuuta 2014

Bloggailua pitkästä aikaa!

Onpas pitkä aika siitä, kun olen viimeksi blogia päivitellyt! Myymälässä on taas tapahtunut kaikenlaisia muutoksia :) Yksi lempparikohdistani on hylly mallikappaleille. Tässä hyllyssä on kivasti esillä messuilla ja tuote-esittelyissä mukana olleita erilaisia välineitä. Näitä ei siis ole käytetty niiden todellisessa tarkoituksessa, vaan esittelykappaleina. Silti välineet on puhdistettu huolellisesti ja kaikki ovat toimivia. Nämä kappaleet ovat myynnissä hurjin alennushinnoin.
Tälläinen hylly :)




Meiltä on nyt saatavilla uusia JO H2O-liukuvoiteita. Uutuuksina anaali, neutraali, viilentävä ja lämmittävä versio. Nämä liukuvoiteet ovat huippulaadukkaita, erittäin kestäviä ja silkkisen pehmeän tuntuisia. Ne ovat vesipohjaisia, mutta ominaisuudet ovat lähes kuin silikonipohjaisella liukuvoiteella liukkauden ja pitkäkestoisuuden osalta. Nämä liukuvoiteet eivät tahmaa, ja ne on helppo puhdistaa vesipesulla pois. Luonnollisesti näitä voi käyttää myös erilaisten välineiden ja kondomienkin kanssa. Viilentävä tai lämmittävä efekti on hauska ja kokeilemisen arvoinen lisä ;)

JO H2O liukkarit

Olemme tänä vuonnakin mukana Pimeän kaupan illassa! Tapahtuma järjestetään 3.10.2014. Pimeän kaupan illassa Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat liikkeet ovat auki tavallista myöhempään, ja useissa paikoissa on huipputarjouksia. Jos olet Hämeenlinnassa tai lähettyvillä tuolloin, suosittelen lämpimästi osallistumaan :) Meidän liikkeemme on auki klo 21 saakka. Täällä on kahvitus ja huipputarjouksia, jotka julkaisemme myöhemmin :) Tervetuloa!
                                                        
                                                               Terkuin, Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti