keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Enemmän iloa yhdellä kerralla!


Hei!Voi kuinka onnelliseksi tuo aurinkoa tekee mut! Ja varmaan aika monen muunkin päivää piristää tuo ilma :) Tuntuu ihan mielettömältä kun on vielä valoista kun pääsee töistä. Kun takatalvi iskee (niinkuin tässä on aika paljon uhkailtu) niin iloa voi hakea muualta. Esimerkiksi juurikin makuuhuoneen puolelta.Kun kerralla haluaa ostaa enemmän tuotteita on syytä muistaa että meiltä löytyy paljon erilaisia settejä, joissa on kattava sisältö! Yleensä näitä on mainostettu kivana lahjaideana, mutta ne ovat myös helppo tapa päivittää omaa lelulaatikkoaan uuteen uskoon. Keväällähän päivitetään vaatekaappiakin, miksei myös makuuhuoneen valikoimaa? Settejä meiltä löytyy joka lähtöön ja tarpeeseen.   Ajattelin esitellä teille muutaman setin, mutta muistakaa että meiltä löytyy kymmenkunta settiä molemmista liikkeistä eli varmasti jokaiselle se oikea!Ensiksi käsittelyyn pääsee uusin tulokas, tai ehkä tässä tapauksessa pitäisi sanoa että tulokkaat. Kyseessä siis System Jo tuoteperheen uudet ihanat setit.  Nämä tyylikkäät ja käytännölliset setit tulevat taatusti olemaan ihan hittijuttu tänä keväänä. Red Room settejä on saatavana 4 erilaista,
Pienin setti on nimeltään Pleasure Me ja se sisältää harjoituskuulat, shampanjan makuisen liukuvoiteen ja puhdistusaineen. Naisille suunnattu setti siis kyseessä.
Tempt Me, Serve Me ja Bind Me setit taas sisältävät leluja joista teille riittää yhteistä puuhaa! Sisällöiltään setit ovat erilaisia, mutta kaikki pitävät teidät varmasti kiireisinä makuuhuoneen puolella ;)

Sitten toisen aika uuden setin pariin! Kyseessä on Sexy Weekend Box, joka löytyy suomalaisemmalla nimellä meidän verkkokaupasta: Seksikkään Viikonlopun Seksivälineet.  Ihan mahtava setti jonka sisältä löytyy yhteensä 19 erilaista tuotetta! Mukana mm. seuraavat tuotteet: pehmustetut käsiraudat, silmämaski, pariskuntaelokuva, kaunis vibraattori, höyhenkutitin, pelikortit + paljon muuta! Tästä riittää varmasti iloa useammaksi viikonlopuksi.


Tällaisen setin ostamalla saa kerralla päivitettyä lelulaatikon uuteen kuntoon! Kannattaa muistaa että erotiikka ja seksi on parisuhteeseen panostusta ja kipinää on hyvä joskus vähän herätellä uusien tuotteiden kanssa. Tällaisten settien tutkiminen ja tuotteisiin tutustuminen yhdessä on mukavaa ajanvietettä ;)


Hauskaa loppuviikkoa kaikille!<3


<3:llä Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti