torstai 26. maaliskuuta 2015

Toista (puolikasta) työpäivää!

Toinen puolikas työpäivä menossa, tiistaina alottelin aamussa ja tänään sitten iltapäivästä! Jännää on, täällä Hämeenlinnan liikkeessä on paljon opittavaa :) 
Tuotteita riittää, joten päntättävääkin on - pitäähän sitä tietää mitä myy! Onneksi tässä on vielä päiviä ennen kuin joudun ihan kokonaan olemaan yksin. Ja kaipa joku ilta pitää käydä vähän lisää läpi että mikä on mikäkin?

Myymälän lisäksi mun vastuulla on vähän mainostus ja tuote-esittelyitä, niitä sitten lähdetään suunnittelemaan ja toteuttamaan. Kivaa kun saa ite suunnitella ja tehdä! Tuote-esittelyitä odotan kyllä mielenkiinnolla ja innolla, itse kerran ollut asiakkaana ja oli kyllä ihan tosi hauskaa! Sellanen tyttöjen ilta oli silloin, mutta miksei miehetkin voi järjestää miesten iltaa kaljan ja uusien jännien tuotteiden parissa?

Vähän harmittaa että kevät keskeytyi ja pieni takatalvi tuli, ei oikein viitsi lenkillekään lähteä kun on niin kylmä. Lenkkeilyn ja töiden lisäksi meikäläisellä on vaikka ja mitä tekemistä... on miljoona eri projektia, jotka pitäisi saada ennen kesää hoidettua! ...organisointia se vaan kaipaa. On kyllä kiva että riittää vaihtelevasti kaikkea tekemistä.

Hämeenlinnan myymälässä olen opintojen ohessa ihan muutamia kertoja kuukaudessa, kesällä ehkä enemmänkin? Vaikka meinaan opiskellakin kesällä niin pieni työnteko ei haittaa. Että tuuria saa olla jos mua täältä myymälästä nyt kevään aikana meinaa löytää, mutta aina kannattaa tulla moikkaamaan! ~ Olga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti