tiistai 3. maaliskuuta 2015

Movie time!


Hei!Maaliskuu on täällä meillä Punaisessa Kuussa leffakuukausi! Meillä on ihan mahtavia tarjouksia niin poisto - kuin uutuuselokuvistakin. Hyviä uutisia siis kaikille elokuvien ystäville!

17,95€-19,95€ maksavat elokuvat ovat meillä nyt tarjouksessa: 34,95€/2 kpl , 49,95€/4 kpl ja 99,95€ /8 kpl

Poistoelokuvat ovat nyt aika kovassa tarjouksessa, 20€ /4 kpl!  Ei jää kyllä paljon hintaa kappaleelle tällä tarjouksella. Ja meillähän poistoleffoja riittää, joten tervetuloa vaan katsomaan!
Yli 20€ maksavat elokuvat ovat maaliskuun ajan tarjouksessa 40€/2 kpl!


Tarjoukset siis voimassa molemmissa myymälöissä koko maaliskuun ajan eli tässä on vielä kuukauden verran aikaa hyödyntää näitä huipputarjouksia ;) Muistattehan että elokuvien katselu ei ole pelkästään miesten juttu, vaan meillä on paljon naisille ja pariskunnille suunnattuja juonellisia elokuvia sekä opetuselokuvia. Eroottisten elokuvien katsominen yhdessä voi antaa teillä paljon uusia näkökulmia ja ideoita omaan parisuhteeseenne!
Sitten toiseen asiaan, joka kiinnostaa ehkä vähän enemmän naisia. Meille on tänne Vantaan myymälään tullut myyntiin tosi kivoja ja edullisia vaatteita, jotka ovat olleet käytössä mm. messuilla ja erilaisissa promootiotapahtumissa. Löytyy housuja, hameita, mekkoja, paitoja, kenkiä jne. sekä miehille että naisille. Suosittelen tulemaan katsomaan tänne Tikkurilan myymälään, sillä vaatteet ovat todella edullisia: 10€/2 kpl.Tämmöinen pikaisempi postaus tällä kertaa, ensi viikkoon1<3<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti