lauantai 7. maaliskuuta 2015

Hyvää huomista naistenpäivää!

Huomenna on taas kansainvälinen naistenpäivä. Naistenpäivän juhlinnan perinteisiin kuuluu vaimojen, tyttöystävien ja kavereiden muistaminen. Myymälöistämme löytyy vaikka mitä pientä ja isompaakin kivaa, tässä on vielä useampi tunti aikaa käydä jommassa kummassa myymälässä :)

Ihanat lahjat ihanille naisille myymälöistämme :)
Hyviä ideoita lahjaksi on esimerkiksi nämä laadukkaat iGoX-tuotteet.

Tuotteet ovat ihanan pehmeän tuntuisia ja valmistettu puhtaasta silikonista :)

Toinen hyvä idea on esimerkiksi laadukas Shunga-hierontaöljy. Niiden raaka-aineet ovat puhtaita ja hellivät ihoa. Iho ei jää rasvaisen tuntuiseksi, vaan tuntuu ihanan pehmeältä ja hoidetulta. Parasta Shunga-öljyissö on kuitenkin tuoksut! Ne eivät ole yhtään liian voimakkaita, vaan miellyttäviä ja täyteläisiä.
Jos mikään näistä lahjaideoista ei tunnu sopivalta naiselle, jota haluat muistaa, meillä on myynnissä myös lahjakortit! Mikäs sen mukavampaa kuin päästä itse valitsemaan oma lahjansa! :)

Myymälöissä on uudistuksia koko ajan. Hyvityshinnastomme on päivitetty vuoteen 2015! Muistathan, että hyvitys maksetaan tuotteina tai lahjakorttina 1.4. alkaen. Tässä uusi hinnastomme:


Mun mielestä on hauskaa, että omat vanhat DVD:nsä ja jopa VHS:t voi tuoda tänne vaihdossa! En usko, että kukaan jaksaisi aina katsoa samoja leffoja tai lukea samoja lehtiä. On kätevää, että kotiin saa tilaa ja samalla "alennusta" uusista hankinnoista :)

Ihanaa viikonloppua kaikille, ja muistakaa muistaa naisia ;)
Terkuin, Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti