maanantai 23. maaliskuuta 2015

Tekemistä sadepäivän varalle?


Pitkästä aikaa sateinen päivä, vihdoinkin katupöly laskeutuu ja hengittäminen tuntuu helpommalta. Mitä tehdä sateisena päivänä jos ei halua kastella itseään? Tässä muutama vinkki.


Mikä sen parempaa kuin katsoa hyvä elokuva yksin tai kaksin. Miksei porukalla? Maaliskuun elokuva tarjouksista kannattaa ottaa ilo irti! Tänään verkkokauppaan on lisätty muutamia suomalaisia elokuvia hintaan 4,99€

Kaipaatko luovempaa tekemistä? Shungan vartalomaalilla maalaat kumppanisi iholle kuvia jotka voit lopulta syödä pois. Jos olet aiemmin kokeillut vartalomaaleja, lupaan että tämä on niistä kaikista herkullisin.

Kokovartalohieronta? Wand sauvoilla annat mahtavan kokovartalohieronnan!

Toivottavasti näistä tärpeistä oli hyötyä. Kaikista paras lääke sadepäivän harmauteen on ottaa omaa kumppaniaan kädestä kiinni ja lähteä myymälöihimme tutkimaan uutuuksia.

Vierailetko usein myymälässämme tai ostatko verkkokauppamme kautta tuotteita? Mikäli vastaus on kyllä, toivon että kävisitte arvostelemassa saamanne palvelun osoitteessa: http://www.seksikaupat.info/kauppa/22/punainen-kuu

Asioidessasi myymälöissämme kerro että olet arvostellut liikkeemme seksikaupat.info:n sivuilla ja olet oikeutettu -10% alennukseen.

Hyvää kevätpäivän jatkoa
<3Janette


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti