perjantai 10. huhtikuuta 2015

Karvat kuriin?
Hei!Rinnat, karvoitus, silikonit, alastomuus, isot rinnat, karvattomuus, pienet rinnat, alastomuus, rinnat.... Kaikki varmaan tajuaa mihin viittaan noilla sanoilla! Media on kuohunut pari päivää, etenkin rintojen aitoudesta ja koosta johtuen eräästä blogikirjoituksesta. Toinen kuohuttava aihe on ollut Aatami etsii Eevaa-ohjelman karvoitus. tai oikeestaan karvattomuus. Totean tässä heti aluksi että eiköhän jokainen meistä saa valita mitä kropalleen tekee oli kyseessä rintojen suurennus tai karvojen ajelu, mutta pitää muistaa ettei se ole ainoa oikea tie ja vaihtoehto. Mistään muotista meitä ei tehdä ja mihinkään tiettyyn muottiin ei tarvitse asettua. Tärkeintä on olla tyytyväinen itseensä, ei se että miellytätkö muita. Makuja on monia, kaikkia ei voi eikä tarvi miellyttää ja hyvä niin :)


Sitten ihan aiheeseen eli siihen karvojen poistoon, jos sellaista haluaa tehdä! Meiltä hyllystä löytyvä Blitz Blank-tuotesarja tarjoaa loistavan tuotteen karvanpoistoon.  Tämän karvanpoistovoiteen avulla karvojen poisto sujuu kivutta ja ongelmitta. Todellakin tehokas ja helppokäyttöinen tuote! Levitä kerros tuotetta ihollesi ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia. Vaikutuksen jälkeen pyyhitään mukana tulevalla spaatelilla iho puhtaaksi.Tuote sisältää rauhoittavia ja hoitavia ainesosia joten iho jää ihanan pehmeäksi. Ihan intiimimpiä alueita tuotteella ei kuitenkaan kannata käsitellä!


Tän tuotteen naiset on tosiaan löytäneet meiltä ja monesti tätä on haettu purkkikaupalla. Tämä on selvä merkki siitä että tuote toimii!;)


Loistavia karvanpoistotuotteita tarjoaa myös kondomeistaan ehkä tutumpi RFSU.  Easy Shavin´ geeli pehmentää ihoa ja lisää luistoa jolloin sheivaaminen helpottuu. Tuote on läpinäkyvää eikä vaahtoudu, joten pystyt kokoajan helposti näkemään mistä sheivata. Geeli sisältää rauhoittavia ja hoitavia yrttejä, jotka ehkäisevät ihon ärsyyntymistä. Parhaan tuloksen saamiseksi sheivauksen jälkeen kannattaa levittää vielä Nice N'Cool after shave geeliä, joka sisältää myös rauhoittavia yrttejä. Geeli viilentää ja auttaa ihoa palautumaan sheivauksen jälkeen.


RFSU Hair Helper voide on kehitetty ehkäisemään sisäänpäin kasvaneita karvoja. Voide sisältää hedelmähappoja, jotka kuorivat hellästi ihon pintakerroksia. Hajusteeton ja hellävarainen tuote, jota suositellaan erityisesti käytettäväksi karvanpoiston jälkeen. Daily Fresh on taas tuote jota voi käyttää päivittäin intiimihygienian hoitoon. Maitohappo ja pH 3,5 auttamaan säilyttämään kehon oman pH-tasapainon. Loistava hellävarainen tuote päivittäiseen käyttöön!


Jos kuitenkin viihdyt karvoissasi niin se sinulle suotakoon :) Tämä postaus on niille naisille jotka tykkäävät karvattomasta tai ainakin karvattomammasta lookista! Annetaan jokaisen kukan kukkia ja jokaisen karvan kasvaa toisen ihmisen kropassa hänen niin halutessaan. Muistakaa avoin mieli ja asenne ja kunnioittakaa omia ja toisten valintoja! Kukaan muu kuin sinä ei luultavasti tiedä mikä sinulle on parasta <3Ihanaa viikonloppua kaikille!<3<3:llä Saga
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti