keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Vappu!Hei!Kerkeän kiireisen päivän jälkeen tulla rustaamaan teille pienen postauksen tänne :) Aivan mahtava ja aikaansaava päivä ollut! Tänään oon mm. järjestellyt hupihyllyn uusiksi ja päivitellyt meidän verkkokauppaa. Tosi vilkas päivä ollut, paljon on käynyt ihmisiä vappuostoksilla surkeasta säästä huolimatta. Peukut pystyyn että huomenna saadaan nauttia vähän paremmasta ilmasta!Muistutuksena asiakkaille että meillä on vappuna poikkeukselliset aukioloajat. Huomenna 30.4 olemme normaalisti auki, mutta perjantaina 1.4 olemme suljettuna. Lauantaina pääsee kuitenkin taas normaalisti ostoksille ;) Parin viikon päästä on helatorstai ja silloin olemme luonnollisesti myös suljettuna. Jotenkin tuntuu että tää kevät on täynnä pyhäpäiviä ja kokoajan on lyhyempi viikko. On pääsiäistä, vappua ja helatorstaita.

Jos kaipaat vappu-asuusi jotain piristystä niin meiltä löytyy mm. hupilaseja ja peruukkeja pilkkahinnalla. Peruukkirintamalla viedään viimeisiä, joten kannattaa olla nopea jos haluaa vapuksi vielä peruukin päähänsä.


Tulkaas moikkaamaan mua tänne Tikkurilaan ja katsotaan teille vapuksi jotain kivaa! ;) Ihanaa, rentouttavaa tai villiä vappua kaikille!<3

<3:llä Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti