perjantai 24. huhtikuuta 2015

New Stuff!


Hei!



Mulla on tänään vain tällainen lyhyt työpäivä, mutta kerkeän tulla muiden töiden lomassa esittelemään teille myymälään saapuneet uutuudet :)


Ensimmäisenä ihan loistava tuote, jota meillä ei ennen ole ollutkaan! Liukuvoiderintamalle saapui uusi vesipohjainen liukuvoide: Come Glide. Tämä Itävallassa valmistettu liukuvoide on hajuton, mauton ja se pysyy liukkaana todella pitkään!  Come Glide soveltuu käytettäväksi sekä kondomien että lelujen kanssa. Turvallinen ja erittäin laadukas liukuvoide, jota ei tarvitse lisäillä kesken aktin. Come Glide on Itävallan apteekeissa eniten myyty liukuvoide, joten siitä voi päätellä että kyseessä on erittäin laadukas tuote. Liukuvoidetta saa sekä 100 ml että 50 ml tuubeissa. Jos hyvä liukuvoide on haussa niin tässä yksi jota voin suositella!







Muitakin mukavia uutuuksia on meille saapunut. Yksi varmasti hitiksi nouseva tuote on Iconin ladattava penisrengas. Kyseessä ei ole mikään tavallinen penisrengas, vaan todellinen monitoimikone!  Iconin toisessa päässä olevaa haarukan mallista osaa voi käyttää klitoriskiihottimena ja toinen puoli soveltuu loistavasti esimerkiksi kokovartalohierontaan! Lisäksi se tietysti toimii nimensä mukaisesti myös penisrenkaana. Penisrengas on valmistettu 100% lääketieteellisen tason silikonista ja siitä löytyy yhteensä 7 ihanaa värinäohjelmaa. Erittäin monipuolinen tuote joka varmasti tuo piristystä monen makkariin! ;)





Sitten viimeiseen, muttei vähäisimpään tuotteeseen jonka haluan esitellä. Anal Cocktrainer on loistava ja hauska uutuus miehille! Masturbaattori, jonka mukana tuleva penisrengas laskee työntösi. Penisrengas kiinnitetään masturbaattorin keskelle ja se laskee jokaisen työntösi. Voit siis yhdistää hauskalla tavalla nautinnon ja harjoituksen! Masturbaattori on valmistettu laadukkaasta Fanta Flesh ihosta joka jäljittelee aitoa ihoa erittäin onnistuneesti. Tästä tulee mieleen askelmittarin ja masturbaattorin yhdistelmä :)








Tällainen pikainen postaus, nyt jatkelen muista hommia! Täällä ollaan vielä kuuteen saakka työn touhussa, tulkaas shoppailemaan ;)


<3:llä Saga





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti