lauantai 18. huhtikuuta 2015

Lauantai ja viikonloppu

Viikko sitten paistoi aurinko siniseltä taivaalta, vaan entäs nyt? Näyttää siltä että kohta sataa vettä! Mihin se aurinko oikein katosi? Pari päivää on satanut vettä ja lunta. Mikä juttu se semmonen on, että huhtikuussa tulee lunta? Vaikka onhan se jokin luonnonlaki että vielä vappuna ja juhannuksenakin vielä tulee lunta... Toivottavasti tulevasta kesästä tulee pitkä, lämmin ja aurinkoinen! 

Rauhallinen lauantaipäivä, ulkona on harmaata mutta liikkeessä on onneksi väriä ja valoa. Toivottavasi viikolla alkaisi taas aurinko lämmittämään ja saisi vaikka kukkiakin laitettua kasvamaan! Täällä jatketaan kotimyyntitapahtumien suunnittelua, ensimmäinen on jo ensi viikolla! Hui! Miten nopeasti tämäkin kevät on mennyt! Juurihan oli kuukausi aikaa, mutta jotenkin ne viikot vain menevät eteenpäin. Kevät jotenkin menee aina todella nopeasti, sitä ajattelee että tässähän on vaikka kuinka paljon aikaa ennen kesää. No eipä olekaan! Huhtikuuta ei ole edes kahta viikkoa jäljellä. Toukokuukin menee hujauksessa ja hups onkin jo juhannus!

Kesä onkin aivan parasta aikaa, ulkona on lämmin ja aurinko paistaa. Uimarannat ja puistot täyttyvät ihmisistä, samoin kuin terassit ja ravintolat. Yöt ovat lämpimiä, välillä ehkä liiankin. Yöt ovat valoisia. Onkohan meikäläisen odotukset kesälle ihan realistiset? Mitäs veikkaatte, sataako siellä vettä? Ensimmäinen kesä kun en ole 24/7 töissä joten totta kai sataa vettä kun sitä vapaatakin olisi!

Tässä istuskellessani huomasin, että meillähän on täällä tämmösiä mainoksia! Niissä mainostetaan Burlesque esitystä, joka on tuossa kuukauden päästä. Siitä varmaan puhutaan vielä lisää, mutta todella hauskaa että Hämeenlinnassa järjestetään tällaista! Burlesque kun kuitenkin on ihan oma lajinsa. Pitääkin kerätä kaveriporukka kasaan ja käydä katsomassa!


~ Olga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti