lauantai 25. heinäkuuta 2015

Miljoonakaupunki, Hämeenlinna

Hämeenlinnalaisena voin vaan kummastella kesää. Talvella voimme leikkiä "ihmisbongausta," se ketä näkee jonkun keskustan alueella on voittaja. Okei, ehkä vähän liioittelen. Miljoona kaupungissa asuneena koen eläväni talvet autioituneessa kaupungissa. ¨

Viime keskiviikkona oli sellainen "hullunmylly" että "oksat pois". Meitä asukkaita täällä (suur) Hämeenlinnassa on 68 000, enkä usko että tästä määrästä edes puolet asuu keskustan alueella. Keskiviikkona sattui jotain ennennäkemätöntä! AC/DC loppyynmyytyyn konserttiin oli myyty 55 000 lippua. Meiltä loppui hotellit, ravintolat sekä erotiikkaliike kesken. Lisää suuria, lahjakkaita artisteja Hämeenlinnaan! 

Rokkipaketti oli menestys! Moni AC/DC fani sai kokea keikan jälkeen muutakin kuin musiikillista nautintoa. Rokkipaketti on saatavilla verkkokaupastamme sekä myymälästämme aina Heinäkuun loppuun saakka.

Yhteenvetona,
Kiitos AC/DC,
kiitos asiakkaat,
Hämeenlinna rocks! (Ainakin yhden kerran vuodessa ;)


Käännetään aihe niittivöistä strappeihin? 
Viikon päästä lauantaina järjestetään Hämeenlinna pride. Jonne kaikki avoimet, rohkeat ja ennenkaikkea iloiset ihmiset ovat tervetulleita! Hämeenlinna Priden facebook sivuilta näette lisätietoja tapahtuman aika-tauluista.

Punainen Kuu Oy ja sen työntekijät ovat Pride hengessä mukana. Toivomme että juhla sujuu mukavassa, leppoisassa tunnelmassa! Toivotamme pride kansan tutustumaan toimintaamme palokunnankadulle. Yrityksemme sijaitsee vastapäätä jatkopaikka Cafe Hoffia! Olemme avoinna lauantaina 1.8 klo 10-15 sekä 18-21:00.

Tervetuloa,
<3 Janette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti