torstai 9. heinäkuuta 2015

Torstai on toivoa täynnä!

Torstai, aurinko paistaa ja lämmintäkin on! Turhaa voivotellaan ilmoista, eivätkö Suomalaiset ole oppineet vuosien saatossa että kesä on kun on +/- 20astetta? Onneksi vuosien saatossa on kuitenkin opittu ja keksitty yhtä sun toista.

Kaikki varmasti muistavat ajan jolloin puhelimen tarkoitus oli lähettää viestejä ja soittaa? Nykypuhelin on kaiken keskus. Työasiat, meilit, web-selailu, valokuvaus, videokuvaus muuten vaan yleinen räplääminen.

Vibraattorin aikaisempi tarkoitus on ollut mitä ilmeisimmin tuottaa käyttäjälleen nautintoa. Nykyajan vibraattori menee kamerasta, siinä on wifi yhteys ja siitä ei kuulu pihaustakaan. Perusasiat ovat siis säilyneet, puheluita, tekstiviestejä ja nautintoa!

Olihan se mukavaa silloin ennen, kun ei ollut vaihtoehtoja. Oli yksi paksu standardikokoinen kondomi, jonka oli kelvattava kaikille. Osaa se puristi, osalta se tippui. Kumin perusajatus on suojata käyttäjäänsä sukupuolitaudeilta sekä estää raskaus. Ennen se ei kuitenkaan toiminut aivan niinkuin piti. Nykyään löytyy kondomeja koon mukaan, My size, löytyy ohuen ohuita Sultan ultra thin, nystyröityjä Luxe, naisten kondomeita Female sekä eri makuisia Amor. Ja vaikka ja mitä kondomeita.

Maailma muuttuu ja kehittyy vaikka emme sitä aina tässä hetkessä näe. Kehityksestä voi olla montaa mieltä - mutta - meidän alalla kehitystä tarvitaan ja sen tulee olla jatkuvaa. Nautinnollista torstaita kaikille, rakastakaa ja nauttikaa kesästä <3

Ps. Sadepäivien varalle vinkki: Perjantaina (Huomenna) 10.07.2015 kaikki poistoelokuvat Hämeenlinnassa ála 3€/kpl. Törkeen halpaa!

Pps. Huomenna saan paljon kehutun Kristan oppiini Hämeenlinnan myymälään. Krista lupasi kirjoittaa teille tervehdyksen, joten, huomiseen!

<3 Janette



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti