keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Puhtaus on puoli ruokaa!


Hei kaikille!
Otsikon sanonta lienee kaikille meille tuttu. Puhdistus ja puhtaus on tärkeää myös erotiikkavälineiden käytössä. Kun on näin intiimistä asiasta kyse, ei hygieniasta voi olla turhan tarkka. Sen lisäksi että kunnollinen puhdistus tekee välineiden käytöstä rutkasti miellyttävämpää, se myös pidentää seksilelujen käyttöikää ja ehkäisee erilaisia intiimivaivoja kuten hiivaa ja tulehduksia.


Usein asiakkaat uskovat että pelkkä vedellä pesu riittää puhdistukseksi. Toiset taas luulevat että miedolla saippuvedellä peseminen riittää tappamaan bakteerit ja puhdistamaan lelun perusteellisesti, Valitettavasti näin ei kuitenkaan ole. Pelkällä vedellä pesu ei todellakaan ole riittävän hygieninen keino, vesi ei tuhoa bakteereita. Mieto saippuavesi on ihan hyvä vaihtoehto ensihätään, mutta se ei ole riittävä puhdistuskeino pidemmällä tähtäimellä. Normaali saippuoissa pH-arvot ovat usein varsin korkeita. Korkea pH -arvo vahingoittaa ja haurastuttaa tiettyjä materiaaleja ja lisäksi saippuajäämiä saattaa välineiden pintaan huuhtelusta huolimatta jäädä. Tällaiset saippuajäämät keräävät bakteereja eivätkä ne ole pH-arvoltaan sopivia intiimialueille.

Kannattaa myös tosiaan muistaa että se kunnollinen puhdistus edesauttaa lelujen säilymistä. Ikuisia lelut eivät tietenkään ole, mutta oikeanlainen puhdistus ja huolto takaavat sen että saat nauttia niistä pidempään :) Leluja ja välineitä on huomattavasti mukavampi käyttää kun niiden pinnat pysyvät hyvässä kunnossa ja kun tietää että ne ovat aina puhtaita.

Meiltä löytyy myymälöistä sekä verkkokaupasta laadukkaat, antibakteeriset puhdistustuotteet! Vaihtoehtoina Toy Cleaner - puhdistusgeeli ja Toy Sterile - puhdistussuike. Näiden kanssa puhdistus ei voi epäonnistua :D  Molemmat tappavat tehokkaasti bakteerit ja ovat helppokäyttöisiä ja riittoisia. Puhdistustuotteet ovat pieni investointi ja ne maksavat varmasti itsensä takaisin! Puhdistus näiden tuotteiden avulla ei vie kauaa aikaa, joten unohtakaa tekosyyt. Itselläni ainakin fiilis menisi jo siitä jos en voisi olla varma että leluni ovat 100% puhtaita. Intiimihygienia on erittäin tärkeä asia ja kun se on kunnossa voi seksistä ja erotiikasta nauttia täysin rinnoin ;)


Sitten yksi ilmoitusluontoinen asia! Tasan viikon päästä Hämeenlinnassa rokataan kun uskomattoman kova AC/DC saapuu kaupunkiin vetämään keikan. Itse olen nähnyt bändin joskus taannoin Helsingissä (taisin olla jotain 15 tai 16 vuotias? :D ) ja voin sanoa että huh huh miten tiukka setti silloin oli! Miten tämä keikka nyt sitten meihin liittyy? Hämeenlinnan myymälä palvelee kyseisenä päivänä kello 9.00-21.00. Runsaasti aikaa siis tulla shoppailemaan ;) Tällaisena "erikoispäivänä" on tietysti myös paljon tarjouksia joista tässä esimerkkinä yksi: rokkipaketti! Paketissa mukana klitoriskiihotin, penisrengas, aidosta nahasta valmistettu miniruoska, pörrökäsiraudat ja liukuvoide. Ihan loistava tarjous joka todellakin kannattaa muistaa hyödyntää!

Toivottavasti tästä oli apua ja kaikki ottavat neuvosta vaarin ja alkavat huoltaa lelujaan :) Ja kaikki onnekkaat jotka menevät keikalle ensi viikolla, nauttikaa ja pitäkää hauskaa munkin puolesta!
<3:llä Saga
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti