perjantai 31. heinäkuuta 2015

Vantaan kuulumiset&uutuudet!Moi!


Siis en tajua miten noiden otsikoiden keksiminen on niin vaikeaa! :D Blogiin kyllä keksii kirjoitettavaa vaikka millä mitalla, mutta aina noiden otsikoiden kanssa lyö ihan tyhjää. Noo mennään sitten tuollaisella erittäin "persoonallisella" otsikolla.


Vantaalla on taas vähän vaihdettu järjestystä kun niin paljon uusia juttuja on tullut.  Uutuudet on nyt kivasti esillä uusissa vitriineissä! En muista onko näitä ihania timantilla varustettuja anaalitappeja esitelty vielä blogin puolella, mutta näitä on siis saatavilla kultaisina ja hopeisina useissa eri malleissa. Tällainen kaunis ja elegantti tappi on loistava idea esimerkiksi lahjaksi! Mä olen ainakin sellainen harakka, että kaikki kimalteleva ja säihkyvä vie kyllä mennessään :D

Uusia kivoja vibraattorejakin on saapunut! Pretty Love:n ja G-spot Dualin klitoriskiihottimella varustetut vibraattorit ovat olleet erittäin suosittuja valintoja ostoskassiin. Eivätkä turhaa! Nämä sauvat ovat hiljaisia, silkin pehmeitä ja erittäin helppokäyttöisiä. Nämä vibrat eivät myöskään ole liian järeän kokoisia, vaan ihanan siroja ja elegantteja!
Myös Tom of Finland-tuotteet ovat uusi lisäys valikoimaamme. Tom of Finland, eli oikealta nimeltään Touko Laaksonen, oli taiteilija ja sarjakuvapiirtäjä joka on varmasti yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaisista kuvataiteilijoista. Tom of Finland kohautti viime vuonna kun Itella julkaisi syyskuussa Tom of Finland postimerkkejä. Nämä homoeroottiset postimerkit herättivät huomiota ulkomailla asti ja niitä tilattiin jopa 178 maahan! Nyt Tom of Finland tuotteita on saatavilla anustappejen, vibraattorien, nännipainojen ja penisrenkaiden muodossa ja jokaisessa tuotteessa on mukana upea keräilykuva!

Ja sitten yksi vinkki viikonlopulle jos olet Hämeenlinnan suunnilla! Huomenna, lauantaina 1.8 järjestetään Hämeenlinna Pride jossa meillä on ilo olla mukana :) Hämeenlinnan liike on auki normaalisti 10-15 ja illalla priden kunniaksi 18-21.00.  Hyviä tarjouksia on luvassa, ehkä parhaana mainittakoon: kaikista ostoksista -20%! Kaikki hämeenlinnalaiset ja siellä suunnilla viikonloppuna vaikuttavat ihmiset: tulkaa tutustumaan Punaisen Kuun toimintaan, nauttimaan priden tunnelmasta ja hyödyntämään tarjoukset!


Ihanaa viikonloppua kaikille! <3<3: Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti