torstai 18. helmikuuta 2016

Myymälän hienosäätöä



Hei!



On se aina yhtä jännä tulla töihin kun ei koskaan tiedä miltä täällä näyttää! :D Nyt aamulla laittaessani valot päälle, kohtasin yllätyksekseni taas uudenlaisen myymälän. Siihen on tottunut että myymälä elää aivan omaa elämäänsä ja tavarat on melkeimpä aina löytäneet uusia paikkoja. Ja yllätykset on kivoja!


       Meille tuli tänne uudet valkoiset matalemmat hyllyt, jotka tekevät tilasta entistä avaramman!


Hyllyt on matalat, mutta tilavammat kuin vanhat hyllyt. Näihin saa kyllä nätisti ja selkeästi kaikki esille :)


                       Penisrenkaat & klitoriskiihottimet siirtyivät tuohon myymälän keskiosaan.



                                   Samoin osa BD/SM-tuotteista siirtyi nyt tuohon keskemmäs.

Että mä rakastan tätä uutta myymälätilaa kun tää iso tila antaa niin paljon enemmän mahdollisuuksia! Tähän tilaan saa paljon enemmän erilaisia ratkaisuja ja helpompi muuttaa myymälän ilmettä.

Maiju kirjoittelikin toissapäivänä tuosta Pimeän kaupan-illasta, joka järjestetään Hämeenlinnassa. Samat tarjoukset on voimassa meidänkin myymälässä huomenna eli perjantaina! Meillä tosin ei ole pidennettyjä aukioloaikoja, vaan liike on normaalisti auki 10-18.00. Mutta tarjoukset kannattaa tulla kuitenkin ehdottomasti hyödyntämään! Aikamoisia alennuksia nimittäin huomisen aikana tiedossa ;)





Tänään järjestelin dildo-hyllyn selkeään järjestykseen. Tuollaisen "ritilä"-seinän laitto ei ole mitään helpointa hommaa :D  Pari tuntia meni väkertäessä, mutta nyt on siisti hylly!


Semmoiset kuulumiset täältä Tikkurilasta! Palaillaan taas <3



<3:llä Saga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti