torstai 11. helmikuuta 2016

Uusi laajennus!Moi!Myymälä sen kun laajenee entisestään. Meille tuli tänne Tikkurilaan noin 1000 uutta elokuvaa ja niiden saapuessa päätettiin kasvattaa DVD-osastoa isommaksi :) Nyt leffat mahtuu entistä paremmin!


Kaikki DVD:t on nyt todella siististi omissa kategorioissaan esillä. Ollaan isomman tilan myötä laitettu entistä enemmän kategorioita, jotta te asiakkaat löydätte helpommin etsimänne elokuvat. Esimerkiksi. BD/SM elokuvat on nyt selvästi omissa alakategorioissaan.


Me saadaan jatkuvasti kiitosta ja hyvää palautetta kattavasta leffavalikoimastamme. Se on yksi meidän ylpeyden aihe. Vaikka elämme internetin aikakautta, leffoja menee meiltä päivittäin. Vielä elokuvat eivät siis ole katoamassa!


DVD-leffojen lisäksi meillä on vielä myös VHS-elokuvia. Tätä monet (varsinkin nuoremmat!) asiakkaat ihmettelevät. Keräilijät kuitenkin hakevat viikoittain meiltä VHS-kasetteja, joita enää harvoista paikoista saa. Itse on omista VHS-soitinta ja siitä on kyllä aikaa kun olen viimeksi nähnyt VHS:ltä yhtään mitään, mutta olen kuullut että vanhoissa kaseteissa ja leffoissa on tunnelmaa ja nostalgiaa, jota ei uusista leffoista löydy.Poistoleffat on nyt supertarjouksessa eli 5 kappaletta 30€ ja 7 kappaletta 39,95€! Nyt siis kannattaa tulla tutustumaan laajaan elokuvatarjontaamme vähän tarkemmin :)

Tällainen lyhyempi teksti tänään! Mulla on nimittäin  tosi paljon hommaa tälle päivälle jäljellä. Ihanaa viikon jatkoa kaikille <3


-SagaEi kommentteja:

Lähetä kommentti