tiistai 16. helmikuuta 2016

Pimeätä kauppaa ja vaatepuolta

Tosiaan tänä perjantaina 19.2. järjestetään Hämeenlinnassa jälleen perinteinen Pimeän kaupan ilta, jossa mekin tapamme mukaan olemme osallisina. Hämeenlinnan liike siis auki tuolloin klo 10-22. Tarjoamme täällä kahvia ja keksiä koko päivän ajan, joten tulkaahan nauttimaan kuppi kuumaa ja samalla ostoksille :) Kuten aina Pimeän kaupan iltana, on meillä tälläkin kertaa supertarjouksia molemmissa myymälöissä. Tarjoukset voimassa siis VAIN PE 19.2. joten silloin kannattaa todellakin olla liikkeellä!


Mitä muuta meille kuuluu? Kuten Saga edellisessä postauksessa totesikin, Vantaalle on saapunut valtava valikoima uusia DVD-elokuvia, ja nyt niitä on saatavilla myös Hämeenlinnasta. Olen pari päivää järjestellyt elokuvapuolta kuntoon ja nyt se vaatii enää hienosäätöjä.

Samoiten vaatevalikoima on taas monipuolistunut täällä. Nyt saatavilla myös runsaasti vaatteita isommassa koossa! Löytyy L,XL,XXL ja Queen size -kokoisia vaatteita :) Saana saa huomisen työpäivänsä aikana vielä laittaa vaatepuoltamme selkeämmäksi. Tässä muutama kuva tämänhetkisestä tilanteesta:



Kuten näkyy, niin melkoinen kaaos on vielä. Kaikkea ei vain ole vielä ehtinyt muilta kiireiltä tekemään :) Autamme toki aina asiakkaita etsimään vaatevalikoimasta mieluisensa, että ei hätää!

Molemmista myymälöistä löydät tällä hetkellä palautelomakkeet. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme parempaan suuntaan ja siksi palautteenne on meille ensiarvoisen tärkeää. Kaikkien palautteiden antaneiden kesken arvotaan 100€:n lahjakortti, sekä muita palkintoja. Aikaa palautteen kirjoittamiseen menee max. 5 min, joten tulkaahan täyttämään lomake :) Kiitos <3

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti