perjantai 22. heinäkuuta 2016

BDSM villitys!

Kevään mittaan ja kesän lähestyessä oon huomannut, että porukka on ihan hurahtanut näihin BDSM hommiin. Usein sitä tulee myytyä vibraattorin tai dildon lisäksi myös piiskoja tai kahleita. Oon myös huomannut, että osa asiakkaista on ensimmäisellä ostokerralla ollut hieman epäileviä, mutta kuitenkin tullut jo seuraavalla viikolla hakemaan lisää tarvikkeita :D Eli voisin kuvitella, että kokemus ei ollutkaan niin epämiellyttävä kun sitä ensimmäisellä ostokerrallaan kuvitteli!


Jos teistä tuntuu makuuhuoneen puolella, että hommat alkaa meneen aina samalla rutiinilla ja se on vaan sellainen asia mikä pitää hoitaa pois alta, niin suosittelen kaikkia edes kokeilemaan pientä sidontaleikkiä. Sen voi aloittaa vaikka ihan sitomalla kädet esim. käsiraudoilla ja laittamalla silmälaput päähän. Ei siinä mitään pahaa voi tapahtua! Se voi jopa innostaa teitä kokeilemaan kaikkea uutta ja tuo hieman jännitystä petipuuhiin :) Eikä tartte olla mitenkään kierotunut, että BDSM hommiin lähtee mukaan. Mistä sitä tietää vaikka naapurin Pirkko harrastais tätä lajia? :O 
Mutta tottakai ennen kun puuhiin alkaa, kannattaa kumppanin  kanssa jutella asiasta ja vaikka sopia säännöt mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Kun pelisäännöt on selvät niin kokemuksesta tulee varmasti mukava kummallekkin osapuolelle :)

Koska BDSM näyttää kiinnostavan porukkaam, niin olemme keränneet Punaisen Kuun oman BDSM-setin, mikä myydään myös tuntuvalla alennuksella! Settiin kuuluu silmälaput, kahleet, piiska sekä suupallo. Kuosia ja värejä on myös mahdollisuus vaihdella! Mm. piiskoista löytyy esimerkiksi neljää eri värivaihtoehtoa. Tää setti sopii niin alottelijoille kuin jo vähän kokeneimmillekkin. Tulkaa vaan rohkeesti kattomaan mitä kaikkee sitä on tarjolla! :)Ainiin meinas unohtua ihan kokonaan! Käykääs meidän Facebookissa, siellä olis ilmaisia stringejä jaossa minimaalista vaivaa vastaan! :)

 Hyvää viikonloppua ja hyvät Wanaja Festarit kaikille Hämeenlinnassa olijoille :) Tulkaa poikkeen vaikka huomenna ennen esiintyjiä! 

-Emma
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti