tiistai 19. heinäkuuta 2016

Never say never



I'M BACK!


Siinähän kävi sitten niin että ette päässeet musta vieläkään eroon! Niinkuin vähän siinä mun viime postauksessa mainitsinkin, ei pidä koskaan pitää mitään varmana, sillä jos jotain olen tosiaan elämästä oppinut tähän mennessä on se että tilanteet muuttuvat. Nyt elämä päätti jättää mut vielä vuodeksi Helsinkiin, mikä taas tarkoittaa sitä että hommat täällä Punaisessa Kuussa saavat jatkua<3




Tuntuu aivan uskomattoman ihanalta tulla takaisin, vaikka en kerennyt olla kuin kuukauden poissa. Itkuhan siinä tuli viimeisenä päivänä (oletettuna sellaisena) kun suljin myymälää omassa mielessäni viimeistä kertaa tuossa kesäkuussa. Syytän itkusta myös meidän ihanaa Maijua joka päätti vuodattaa mun kyynelkanavia ihan kunnolla laittamalla ihanan viestin Hämeenlinnasta juuri ennen sulkemista. Kokoa siinä sitten itsesi :D Tänään oli kuitenkin itku kaukana, sillä jo aamusta hymyilytti kun tiesi että saan tulla taas tänne näkemään teitä:) Ja mikä parasta, nyt saadaan sitten juhlistaa minun ja Punaisen Kuun yhteistä taivalta elokuussa, jolloin tulee meidän 4 vuosipäivä!




Paljon oli tullut uutuuksia mun "loman" aikana ja tietysti myös myymälän järjestys ja sisustus oli muuttunut huomattavasti. Ja todella hienoon suuntaan! Oli ihana tulla töihin kun kaikki oli niin siististi esillä ja myymälä muutenkin aivan tiptop! Tänään olisi tarkoitus vielä hienosäätää tuota elokuvapuolta. Jotenkin sitä on niin fiiliksissä tästä paluusta, että ei oikein tiedä mitä tekisi ja mitenpäin olisi haha!





Yksi isoimmista uusista jutuista on tuonne yläkäytävään ilmestynyt automaatti. Automaatissa on kuukausittain vaihtuvia pieniä hittituotteita, sekä tietysti kondomeja ja liukuvoiteita! Mikäli tarvit jotain pientä kivaa ennen kun avaamme ovemme 10.00 tai saavut illalla vähän liian myöhään liikkeemme ovelle, ei hätää! Kannattaa käydä kurkkaamassa löytyisikö automaatista jokin pieni kiva piristys ;) Automaatilla pääsee asioimaan parturi-kampaamo Bombonin ja Ompelimo Eilnazin aukioloaikojen mukaisesti.

 Nyt kun Ompelimo Eilnaz mainittiin niin pakko hehkuttaa tämän ihanan pienen ompelimon palveluita! Todella osaavaa ja laadukasta jälkeä, vieläpä nopealla aikataululla.Itse olen korjauttanut monta mekkoani sekä takkejeni vetoketjut tässä ompelimossa ja olen aina ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Meiltä ostetut vaatteet saa kätevästi pienennettyä, suurennettua tai muuten vain muotoon ommeltua Eilnazissa, Iso suositus!






Meiltä saatavilla nyt supersöpöjä alushousuja todella edulliseen hintaan!  4 kpl/11,95€, eli todellakin huokeaan hintaan. Väreinä musta, pinkki, valkoinen ja punainen ja kokoja löytyy S-XL. Näin halvalla ei kyllä alushousuja löydy mistään!

Aikamoinen romaani tuli rustattua, ilmeisesti vähän liikaakin asiaa kun on kuukauden poissa! :D Ja ikävähän tässä oli tätä tänne höpisemistä, myymälää, työkavereita ja teitä ihania asiakkaita <3 Toivottavasti jaksatte lukea näinkin pitkän ja rönsyilevän tekstin loppuun. Oikein mahtavaa viikon jatkoa kaikille ja tulkaahan näyttämään nassujanne tänne Tikkurilaan!

ps. meiltä voi napata myös pari pokemonia shoppailun lomassa ;)



<3:llä Saga







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti