tiistai 26. heinäkuuta 2016

Muistilista erotiikkavälineen ostajalle

Heipsan!
Ajattelin kirjoittaa blogitekstin koskien hyvin tärkeää asiaa, eli mitä erotiikkavälineen ostajan kannattaa myös lisätä ostoslistaansa. Hyvin usein meillä asiakkaat lyövät valitsemansa vibraattorin suoraa tiskille enempää ajattelematta. Tässä vaiheessa me myyjät kuitenkin alamme kyselemään tarvitseeko hän muuta. Mitä muuta pitäisi vielä olla?

Vertaan usein vibraattoreita autoihin:
Mitä auto tarvitsee käynnistyäkseen -moottorin
Mitä auto tarvitsee kulkeakseen eteenpäin -bensaa
Entä jos auton tuulilasi likaantuu, eikä näe eteensä -lasinpesunestettä

Vibraattoreissa nämä kolme osaa ovat paristot, liukuvoide ja puhdistusneste. Kun nämä kolme asiaa muistaa hankkia, saa kokemuksesta tuplasti enenmmän irti. Me tarjoamme nämä kolme tuotetta aina edulliseen pakettihintaan, kannattaa pistäytyä kuulemassa tarjouksemme ;)


Vain hyvin harvoissa erotiikkavälineissä on mukana paristot. Me selvitämme puolestasi oikean paristojen koon. Emme myy yhtäkään tuotetta, johon meillä ei olisi sopivia paristoja tarjota :) Paristoja löytyy myös verkkokaupastamme


Muistutuksena vielä, että vain vesipohjaiset liukuvoiteet sopivat käytettäviksi lelujen ja kondomien kanssa. Ne lähtevät helposti vesipesulla pois, eivätkä vahingoita tuotteiden materiaaleja. Vesipohjaisia liukuvoiteita on todella paljon erilaisia. Autamme sinua valitsemaan itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Perinteisten liukuvoiteiden lisäksi löytyy ainakin: lämmittäviä, viilentäviä, puuduttavia ja allergikoille suunnattuja :) Liukuvoide helpottaa erotiikkavälineen käyttöä ja saat siitä entistä aidomman tuntemuksen.


Erotiikkavälineen oikeaoppinen puhdistaminen on kaiken A ja O. On tärkeää, että haitalliset bakteerit saadaan poistettua tuotteen pinnalta, etteivät ne pääse lisääntymään ja aiheuttamaan näin ollen tulehduksia, joista hiiva lienee yleisin. Meillä myytävät puhdistussuihke ja puhdistusgeeli ovat nimenomaan erotiikkavälineille räätälöityjä puhdistusaineita. Voit valita niistä itsellesi mieluisemman. Nämä puhdistusaineet pitävät huolta tuotteen materiaalista ja lisäävät niiden käyttöikää. Aineet desinfioivat lelusi tehokkaasti, joten ennen sitä riittää pelkkä huolellinen vesipesu :)



Kun nämä kolme asiaa pitää mielessä, saa täydellisen kokemuksen välineestään :) Tervetuloa ostoksille mukavassa ilmapiirissä!

-Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti