keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Uudistunut BDSM-osasto ja muuta mukavaa!



BDSM-osastomme on laajentunut hurjasti! Meillä on suuri ja upea valikoima erilaisia kahleita, ruoskia, piiskoja ja paljon muita tarvikkeita erilaisiin sitomis- ja alistamishetkiin. Valittavanasi on upeita sekä kestäviä tuotteita, jotka sopivat loistavasti myös aloittelijoille. Tutustu tuotteisiimme yhdessä tutun ja turvallisen kumppanisi kanssa ja antakaa BDSM-maailman houkutella teidät syövereihinsä.




Valikoimastamme löydät myöskin ihanan ihanat BDSM-Setit, jotka johdattavat sinut ja kumppanisi eroottisten leikkien maailmaan. Käy kurkkaamassa BDSM-settejämme!

Muistakaahan turvasanan tärkeys, jotteivat leikit käy liian rajuiksi! BD/SM seksi perustuu molempien osapuolten väliseen luottamukseen sekä nautintoon. Kokeilkaa avoimin mielin uutta uskomme että, koette yhdessä kumppanisi kanssa ihania ja nautinnollisia hetkiä!


Valikoimaamme on saapunut korkealuokkaisia Belgialaisia Army collection dildoja sekä anustappeja.



Tuotteet ovat kimmoisia ja taipuisia, sekä ihanan pehmeitä. Nerokkaan materiaalin ansiosta saat mahdollisuuden käyttää vesipohjaista tai silikonipohjaista liukuvoidetta valitsemasi tuotteen kanssa. Nouda oma Army tuotteesi jo heti tänään!

Mr. Limpy -dildot ovat saapuneet valikoimaamme. Tuote on loistava valinta luonnollisen kaltaista dildoa kaipaavalle. Dildot tuntuvat käsittämättömän aidolta, sen ihanan Real Feel Superskin materiaalin ansiosta. Tilaa upea Mr. Limpy täältä tai nouda tuote myymälästä!


Halutessasi tuote tuo myös lisämuhkeutta etumukseesi, Mr. Limpy on takuuvarmasti myös takuuvarma hauskuuttaja missä tahansa juhlissa!



Hassun hauskat tissi- ja penistyynyt, eivät jätä sinua koskaan. Ihanan pehmeät ja muhkeat tyynyt odottavat sinua pedissäsi aina, sinun ei tarvitse mennä enää koskaan nukkumaan yksin! Osta omasi tai anna vaikka ystävällesi lahjaksi. Tilaa tissityyny tai penistyyny omaksesi jo tänään!

Tulkaahan moikkailemaan myymälään!

- Aura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti