tiistai 13. elokuuta 2013

BACI - laatua sopivalla hinnalla!

Moi! En nyt kyllä ymmärrä mikä tuo syksyinen sää on oikein olevinaan? Viime viikolla oli vielä ihanaa hellettä ja nyt yhtäkkiä taivas on harmaa, vettä tulee tunnin välein ja muutenkin epävakaista. Jos ei sada vettä niin ilma on painostava ja enteilee ukkosta. Bikinit taitaa olla aika laittaa taas kaapinpohjalle.. No ei anneta sen masentaa, sillä vähissä vaatteissa voi olla vuoden ympäri, ainakin makuuhuoneen puolella! Meillä on ollut BACI-merkkiä myynnissä todella kauan, enemmän tai vähemmän, mutta nyt olemme saaneet tätä laadukasta merkkiä liikkeeseen enemmänkin. Ylellisen näköinen, laadukas mutta siltikin hinnaltaan melkein jokaisen kukkarolle sopiva BACI on merkkinä jo varmasti monelle aika tuttu.


BACI on merkkinä panostanut pakkauksien visuaaliseen puoleen huolella. Kuvat malleista on otettu linnoissa ja kartanoissa ympäri Ranskaa, Saksaa ja Iso-Britanniaa. Jo pelkät paketit ovat niin ylellisen näköiset, puhumattakaan sitten niiden sisällä olevista vaatteista. Merkiltä löytyy oikeastaan kaikkea, catsuiteista tavallisempiin alusvaatesetteihin. Mallistoista löytyy myös laadukkaita sukkahousuja, erilaisissa väreissä ja kuvioissa. Loistava idea vaikkapa lahjaksi tyttöystävälle miehet!;) Monet tuoteperheen vaatteet ovat kokoa One Size, joten ei pitäisi olla suuria ongelmia sen aina niin vaikean koon valinnan kanssakaan! :)



Tämän kattavammalle postaukselle ei tällä kertaa ole aikaa, sillä täällä myymälässäkin on paljon hommia mitä pitäisi vielä tämän päivän aikana saada valmiiksi! Tarkemmin vaatteista voi tulla kyselemään paikan päälle. Kurjasta säästä huolimatta, tervetuloa tutustumaan ihanaan BACI-tuotemerkkiin tänne Tikkurilaan! :) 

Terkuin, Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti